Mali kreativci - Radionica za najmlađe

Objavljeno 22.11.2012. | Dobna skupina: 1-3, 3-7, 7+

Čuvarkuća u suradnji s … mali kreativci logo Radionica za najmlađe osmišljena je za djecu od 1-2 godine i njihove roditelje.

Važnost ovakvog tipa radionice je upoznavanje male djece s aktivnostima koje odgovaraju na njihove potrebe za stvaranjem i učenjem.

Djeca se uz pomoć roditelja upoznaju s likovnim izražavanjem te manipuliranjem predmetima. Susreću se s mnoštvom materijala i postaju svjesni svojih mogućnosti.

Ova je radionica vrlo važna jer kod djece razvija razne vještine. Uz rezanje, bojanje, crtanje, modeliranje, djeca uče i o bojama, oblicima, prostoru i prirodi. Dobivaju mogućnost za vlastito djelovanje, a samim time i potrebu da djeluju.

Radionica za najmlađe razvija samostalnost kod male djece i omogućava im donošenje odluka, što je bitan čimbenik za razvoj samopouzdanja i pozitivne slike o sebi. Također, djeca se u ovoj dobi počinju družiti i razvijati na socijalnom planu, a ovo je jedan od najboljih načina da razvoj teče u pravom smjeru.

Roditelji dobivaju priliku da kvalitetno provode vrijeme sa svojom djecom, dobivaju nove i nepresušne ideje za igru s djecom kod kuće, a međusobnim druženjem dobivaju priliku za razmjenu iskustava.

Radionice se održavaju jednom ili dva puta tjedno u trajanju od 60 minuta. Upisi su mogući tijekom cijele godine.

Autor: Čuvarkuća uredništvo

2 korisnika je označilo ovu preporuku kao korisnu.

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Cijena

5

Cijena od 265 kn mjesečno uključuje 4 dolaska. Cijena od 530 kn mjesečno uključuje 8 dolazaka.

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing