Mali sportaši te pozivaju na Uskršnji kamp

Objavljeno 02.03.2016.

Čuvarkuća u suradnji s … Sportska akademija Mali sportaši i ovih uskršnjih praznika organizira Uskršnji kamp.

Za klince:

Provedi dio uskršnjih praznika s Malim sportašima na Uskršnjem kampu i to na čak tri lokacije u Zagrebu. Igramo se na Šalati, bazenu Utrina i u Sportskom parku Mladost. Ako imaš između pet i dvanaest godina onda je Uskršnji kamp Mali sportaši pravo mjesto gdje ćeš provesti ugodno vrijeme s prijateljima. U kampu te očekuje nezaboravan provod tijekom kojeg možeš sudjelovati u brojnim sportskim i kreativnim aktivnostima prema vlastitom izboru te upoznati nove prijatelje. Okoliko se odlučiš za lokaciju na Šalati tada te očekuje posjet Arheološkom muzeju, obilazak Gornjeg Grada, žonglerska radionica i još puno toga. Ukoliko nam se pridružiš na lokacijama bazen Utrina i Sportski park Mladost tada te očekuje odlična zabava na bazenu, dok je zadnji dan rezerviran za zajednički odlazak na cjelodnevni izlet na Ključić brdo!

Za mame i tate:

Polaznike kampa kroz program vode iskusni voditelji u omjeru jedan voditelj na desetero djece. Tijekom cjelodnevnog boravka za djecu je pripremljen nutricionistički selektiran ručak i voćna užina. U program kampa uključen je širok spektar sportskih aktivnosti, umjetničkih radionica i istraživačkih grupa, odlazak na bazen (Utrine i Mladost), posjet Arheološkom muzeju, žonglerska radionica, obilazak Gornjeg Grada i odlazak na izlet na Ključić brdo

Mali kamperi mogu birati sljedeće radionice i programe: Mali istraživači, likovna radionica, dramska radionica, ples i pokret, nogomet, tenis, atletika, orijentacijsko trčanje, košarka, gimnastika te biciklizam.

Termin i cijena:

Od 21. do 24. ožujka 2016. Četiri dana od  0830 do 1630

Cijena: 650,00 kn *

* Odobravomo popust u iznosu od 50,00 kn za članove Malih sportaša, za drugo dijete iz obitelji te za 'Medo Štedo' štediše. Popusti se ne mogu zbrajati.

Lokacije:

Šalata, Voćarska 106, Bazen Utrina, Balotin prilaz bb, Sportski park Mladost, Jarunska ulica 5

Kako se prijaviti?

Kako bi se prijavili za Uskršnji kamp potrebno je ispuniti online prijavu. Za sve dodatne informacije slobodno kontaktirajte voditelja na: kamp.malisportasi@gmail.com ili nazovite broj 091 177 3560. Voditelj, Marko Ferenčić, mag.cin.

Čekamo te s osmijehom!

Autor: Čuvarkuća uredništvo

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing