Mali sportaši vas pozivaju na rolanje

Objavljeno 04.06.2014. | Dobna skupina: 1-3, 3-7, 7+

Čuvarkuća u suradnji s … U subotu, 7. lipnja od 11,00 do 13,00 sati, Shopping centar Point u Vrbanima ugostit će Male sportaše na rolama.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u zabavnom programu koji smo u suradnji s igraonicom Twister pripremili za male i velike posjetitelje Pointa. Želja nam je da na događaj dođe što više ljudi na rolama.

Što smo Vam pripremili?

Posjetitelje očekuje super zabavan program i bogate nagrade naših partnera za sve sudionike programa. Program je podijeljen u dva dijela. Prvi dio programa rezerviran je za nešto mlađe klince (od tri i pol do pet godina) koji još ne rolaju, a kojima će naši treneri pokazati osnove rolanja. Drugi dio programa rezerviran je za nešto starije klince (od pet do deset godina) koji su već usvojili znanje rolanja. Za njih pripremamo simpatično i uzbudljivo natjecanje.

Nagrade: Svi sudionici programa dobiti će nagrade, a stariji natjecatelji bit će nagrađeni vrijednim Nivea poklon paketom, podijelit ćemo i jednu gratis mjesečnu članarinu u Sportskoj akademiji Mali sportaši, a glavna nagrada rezervirana za pobjednika natjecanja je gratis dolazak u Ljetni kamp Mali sportaši Zagreb.

Također, pozivamo i sve roditelje da dođu na rolama kako bi na taj način upotpunili događaj i bili potpora svojim klincima. Za najstarijeg rolera koji nas posjeti spremamo posebnu i vrijednu nagradu, nadamo se da će to biti neka super baka ili super dida?!

Kako bismo što kvalitetnije organizirali program maksimalni broj sudionika u programu smo ograničili na 25 mlađih i 20 starijih sudionika. Za sve sudionike osiguravamo role i opremu. Oni koji imaju vlastite role mogu doći u svojim rolama.

Kako se prijaviti?

Za sudjelovanje u programu pošaljte podatke (ime i prezime djeteta, datum rođenja, stupanj znanja rolanja i podatak dolazi li dijete na svojim rolama ili će koristiti našu opremu) na email adresu branimir@malisportasi.hr.Na Vaš email bit će odgovoreno u što kraćem roku. S obzirom da je broj mjesta u programu ograničen u program će biti uključeni oni koji se prvi prijave i stoga požurite s prijavama.

Veselimo se vašem dolasku, čekamo Vas na rolama! Vidimo se!

Autor: Čuvarkuća uredništvo

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0