Mali sportaši velikog srca u humanitarnoj akciji

Objavljeno 25.11.2016. | Dobna skupina: 3-7, 7+

Društvo sportske rekreacije ‘Mali sportaši’ organizira desetu godinu za redom humanitarno – sportski događaj Mali sportaši velikog srca.

Događaj se održava u subotu 3. prosinca 2016. godine u 17,00 sati u sportskoj dvorani "Kutija šibica", Veprinačka 16, Zagreb.

Događaj je zamišljen kao kombinacija prikaza sportskih igara koje mali sportaši igraju u svojim vrtićima i sportskim akademijama i druženja s gostima, a s naglaskom na humanitarnu komponentu.

Svaki mali sportaš koji će sudjelovati na događaju daruje svoju igračku za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbiiz domova Sv. Terezija, Vrhovec i Sv. Josip, Hrvatski Leskovac.

Osim igračaka, mali sportaši će sakupljati i razne potrepštine, poput pelena, odjeće, obuće, higijenskih potrepština, hrane, praška za rublje i ostalih korisnih stvari.

Cilj događaja je skupiti što više potrebnih stvari za one kojima su one najpotrebnije, pri čemu male članove od malena senzibiliziramo i educiramo o jednom od načina brige za potrebite. Sve navedeno radimo kroz igru, zabavu, puno smijeha i pozitivnih blagdanskih vibracija.

Očekujemo kako će ovogodišnji događaj okupiti oko 550 djece školskog i predškolskog uzrasta, polaznika programa “Mali sportaši” i preko 1000 gledatelja (roditelja i prijatelja…)

U ovoj plemenitoj akciji malim sportašima pridružit će se poznati sportaši i gosti.

Kako bi sve prošlo u najboljem redu, za vrijeme događaja, s malim će  se sportašima igrati 30 trenera kojima će pomagati vrijedni volonteri.

DSR Mali sportaši na ovaj način nastavljaju organizaciju događaja kojem je glavni cilj uključiti što veći broj djece u sportske aktivnosti i zdrav način života, poštujući pritom društvenu odgovornost i humanitarni rad unutar lokalne zajednice u kojoj djelujemo.

Više o Malim sportašima i događaju saznajte na internet stranici: malisportasi.hr

Autor: Branimira Mrak

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing