Mali sportaši velikog srca

Objavljeno 09.12.2013. | Dobna skupina: 3-7, 7+

Čuvarkuća u suradnji s … Društvo športske rekreacije "Mali športaši", u subotu 21.12.2013., u 12,00 sati, organizira jedinstveni humanitarno-sportski događaj, u kojem će sudjelovati djeca predškolske dobi iz trideset zagrebačkih vrtića i pet akademija, polaznici univerzalne sportske škole.

Mjesto događanja je sportska dvorana Prirodoslovne škole "Vladimir Prelog", Ulica grada Vukovara 269, u ZagrebuOrganizator događaja, Društvo športske rekreacije "Mali športaši", organizira ovu zanimljivu priredbu već sedmu godinu za redom. Događaj je zamišljen kao kombinacija prikaza sportskih igara koje mali sportaši igraju u svojim vrtićima i akademijama i zabave s našim gostima, a sve s naglaskom na humanitarnu komponentu. 

Svaki mali sportaš koji sudjeluje na događaju daruje svoju igračku za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi  iz Caritasove kuće Svete Terezije od malog Isusa, Vrhovec i djecu iz kuće Svetog Josipa iz Hrvatskog Leskovca. 
Osim igračaka, roditelji nerjetko donose razne potrepštine, poput pelena, odjeće, obuće, higijenskih potrepština, hrane, praška za rublje i ostalih korisnih stvari. 

Cilj događaja je skupiti što više potrebnih stvari za one kojima su one najpotrebnije, pri čemu se djeca od malena senzibiliziraju i educiraju o jednom od načina brige za one kojima je ta briga najbotrebnija. 

Cijelo događanje protiče kroz igru, zabavu, obilje smijeha i pozitivnih predblagdanskih vibracija.

Ovaj događaj će okupiti:
oko 500 djece predškolskog uzrasta, polaznika programa "Mali sportaši"
800 – 1000 roditelja, rodbine, prijatelja… 
30 trenera
30 volontera

Detaljne informacije možete pročitati na web stranicama:

www.malisportasi.hr i www.facebook.com/malisportasi

Autor: Čuvarkuća uredništvo

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0