Mamine kapi: prirodna pomoć pri dojenju

Objavljeno 27.05.2013. | Dobna skupina: 0-1, 1-3

Čuvarkuća u suradnji s … plant logo "Mamine kapi" pod okriljem branda "Plan T" namijenjene su majkama dojiljama kao prirodna pomoć pri poticanju laktacije.

"Mamine kapi" definitivno možemo nazvati inovativnim proizvodom i to zbog više razloga. Naime, riječ je o hrvatskom, ekološkom, potpuno biljnom dodatku prehrani sa specifičnom ciljnom skupinom – dojilje koje zbog stila života ili zdravstvenih problema imaju poteškoća u nastojanju da doje.

"Mamine kapi"  na jedinstven način kombiniraju 3 vrste ekstrakata bilja u tekućem obliku – grčka piskavica, blaženi čkalj i anis. Na taj način im je omogućena veća iskoristivost i bolja djelotvornost aktivnih sastojaka.

Pri razvoju i kreiranju proizvoda posebno se vodilo računa o najnovijim spoznajama i saznanjima o djelovanju pojedinih biljaka u svrhu sigurnosti uporabe i maksimalne učinkovitosti, prirodnim i ekološkim sirovinama te brzini djelovanja.

Rezultat je specifična kombinacija i koncentracija ekstrakata biljaka i to u bezalkoholnom obliku, čije djelovanje pomaže stvaranje i lakše otpuštanje majčina mlijeka.

Takva svojstva "Mamine kapi" definitivno čine zanimljivim jer je majkama u trenucima u kojima bi im ovakav proizvod i mogao zatrebati upravo to i potrebno – prirodno, brzo i učinkovito! 

"Mamine kapi" prirodna su pomoć kod dojenja za majke koje:

  • su imale invazivan ili težak porođaj kao što su carski rezili stres (smanjen prirodni poticaj pri procesu stvaranja mlijeka)
  • su uslijed dojenja zbog stanja kao što su bolest (npr. gripa), stres (npr. odlazak na posao) uočile smanjenu proizvodnju mlijeka
  • imaju dijagnosticiranu slabiju razvijenost mliječnih kanala
  • imaju iznenadne potrebe za povećanom potražnjom mlijeka od strane dojenčadi
  • imaju poremećeni refleks otpuštanja mlijeka
  • zbog dužeg perioda izdajanja uočavaju da se količina mlijeka smanjuje
  • su slabije uhranjenosti
  • imaju potrebe za relaktacijom ...

"Mamine kapi" su certificirani ekološki proizvod, a posjeduje i licencu kao proizvod podoban za korištenje kod majki vegana (V-label), čime se dokazuje da je riječ o potpuno biljnom proizvodu.

S obzirom na saznanja i statističke podatke o duljini dojenja djece u Hrvatskoj te navođenju najčešćih razloga zbog kojih majke odustaju od dojenja (gubitak mlijeka zbog stresa, mršavost majke, nedovoljna hranjivost mlijeka i sl.), možda su upravo "Mamine kapi" rješenje koje će dijelu majki pomoći da doje duže i/ili uspješnije.

Mamine kapi preporučuje se koristiti u količini od 30-40 kapi 2-4 puta dnevno, što ovisi o potrebama. Neto količina proizvoda iznosi 50 ml.

Autor: Čuvarkuća uredništvo

1 korisnik je označio ovu preporuku kao korisnu.

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Cijena

5

Mamine kapi po cijeni od 165 kn + 25 kn dostava! Samo za direktnu narudžbu i do isteka zaliha na www.plant.hr.
Ukupni dojam

5

Brzo djelovanje (24 do 72 sata)! Bez alkohola! Visoka učinkovitost!

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing