Nacionalno natjecanje u čitanju naglas

Objavljeno 12.10.2014. | Dobna skupina: 7+

Odjel za djecu i mladež Gradske knjižnice, Knjižnice grada Zagreba će u razdoblju od 27. do 31. listopada 2014. godine u okviru 2. nacionalnog natjecanje u čitanju naglas provoditi natjecanje za grad Zagreb i Zagrebačku županiju.

Inicijatori ovog natjecanja i organizatori na nacionalnoj razini su Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak i Komisija za knjižnične usluge za djecu i mladež Hrvatskog knjižničarskog društva.

Natjecanje je namijenjeno učenicima osnovnih škola od 3. do 8. razreda, u mlađoj i starijoj kategoriji. Zainteresirane škole Zagreba i Zagrebačke županije nakon provedenog prednatjecanja u svojim školama mogu prijaviti  dva predstavnika (od kojih je jedan iz mlađe, a drugi iz starije kategorije) ili samo jednog predstavnika (iz bilo koje od tih dviju kategorija) prijavnicom koju preuzimaju na mrežnim stranicama Knjižnica grada Zagreba.


Ispunjenu prijavnicu treba poslati do zaključno 20.  listopada 2014. Nataliji Dragoja dipl. knjižničarki s Odjela za djecu i mladež Gradske knjižnice - ujedno i članici Komisije za knjižnične usluge za djecu i mladež Hrvatskog knjižničarskog društva na e-mail natalija.dragoja@kgz.hr  Kroz nekoliko dana primit ćete obavijest o točnom terminu dolaska na natjecanje u Odjel za djecu i mladež Gradske knjižnice, Starčevićev trg 4, Zagreb.

Sve o pravilima natjecanja i terminima održavanja možete saznati na http://www.nkc-sisak.hr/natjecanje-u-citanju-naglas/

Završno natjecanje na nacionalnoj razini održat će se 13. i 14. studenog 2014. godine u Sisku.

Prijavnicu možete preuzeti ovdje.

Izvor: www.skole.hr

Autor: Čuvarkuća uredništvo

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0