Odmorite se i uživajte u Zagorju

Objavljeno 12.08.2014. | Dobna skupina: Još nema dijete, Prije poroda, 0-1, 1-3, 3-7, 7+

Čuvarkuća u suradnji s … Klinci, pa čak i oni najmanji, će uživati u jednom od najljepših unutrašnjih aqua parkova u Hrvatskoj i prekrasnoj prirodi u okolici.

Terme Jezerčica

Terme Jezerčica u Donjoj Stubici nalaze se u srcu Hrvatskog zagorja, na samom izvoru prirodne ljekovite termalne vode koja ljeti mami posjetitelje na vanjske bazene, a zimi u unutarnje. Terme su smještene u mirnoj okolici uz sam park prirode Medvednica.

Hotel raspolaže sa četrdesetosam soba, wellness centrom, s četiri multimedijalne kongresne dvorane kapaciteta od četrdeset do dvjesto osoba, besplatnim bežičnim internetom te izvorskom termalnom vodom sprovedenom do svake hotelske sobe.

Pogodno za sve uzraste

Izlet u Zagorje - Stubaki

Teško je odrediti tko/što je imao/imalo jači utjecaj na ovaj miran kraj – Matija Gubec ili bogati izvor termalne vode jer su oboje izuzetno utjecali na povijest ovog kraja. Nemoguće je boraviti u Stubičkoj dolini, a ne osjetiti utjecaje burne prošlosti i seljačke bune koja je bila krvavo ugušena, ali je još i više hrabar herojski poziv na pravednost i poštenje.

Zagorski domaćini i dan danas s jednakom strašću čuvaju važne uspomene na taj događaj, a posjet značajnim lokacijama odakle je sve počelo i završilo pravi je edukativni izlet/škola u prirodi. Da se ne bi samo trošilo energiju i kalorije, pobrinuli su se tradicionalni vinari koji će vas iz prve ruke uvjeriti da je glasina o svim Zagorcima kao proizvođačima jeftinog kiseliša čista neistina i laž. Dovoljni su vam kupica i vilica, a za ostalo se ne brinite!

Za odmor i liječenje muskulfibera, tu je i drugi važan element razvoja ovog kraja – termalni izvor od 69°C. Wellness, masaže, fitnes, terapije te unutarnji ili vanjski bazeni sasvim sigurno će vam opustiti um i nahraniti kožu, jer pametan moderan čovjek i te kako skrbi o vlastitom zdravlju. Bilo na proputovanju u Mariju Bistricu, bilo samo na obiteljskom izletu, ovaj zagorski raj morate posjetiti i barem se nakratko podsjetiti da smo svi mi ljudi i da bi nam obiteljski odmor i relaksacija ponekad trebali biti prioriteti.

Autor: Čuvarkuća uredništvo

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0