Osvojite nezaboravan dan u Krašogradu za cijelu obitelj!

Objavljeno 11.07.2014. | Dobna skupina: 0-1, 1-3, 3-7, 7+

Čuvarkuća u suradnji s … Pozivamo sve roditelje da šalju crteže svojih mališana na temu Krašograda i životinja koje u njemu žive te da djeca kroz svoje uratke izraze što bi sve u Krašogradu htjela vidjeti i raditi.

Samo 20-ak minuta vožnje od Zagreba, u prekrasnom ambijentu pokupskog kraja, smjestio se Ekopark Krašograd koji predstavlja idealno mjesto za bijeg iz gradske vreve. Ekopark obuhvaća turističko selo s crkvom i vidikovcem, farmu s kravama, zoološki vrt s domaćim životinjama i jelenima, uzgoj povrća i žitarica te jezera, bazene i druge rekreativne sadržaje za djecu i odrasle. Uz to, vožnja brodićem, turističkim vlakićem, vozilima za terensku vožnju ili biciklima, a od nedavno i električnim autićima, učinit će boravak u Ekoparku još raznovrsnijim i uzbudljivijim.

Pozivamo sve roditelje da šalju crteže svojih mališana na temu Krašograda i životinja koje u njemu žive te da djeca kroz svoje uratke izraze što bi sve u Krašogradu htjela vidjeti i raditi. Jedno najmaštovitije crtačko remek-djelo, koje u razdoblju od 12. do 22. srpnja pošaljete na adresu info@cuvarkuca.hr (fotografirajte ili skenirajte uradak), osvojit će nezaboravan dan u Krašogradu za cijelu obitelj, koji uključuje cjelodnevno korištenje bazena, obiteljski ručak te vožnju vlakićem i vožnju brodićem. Deset nešto manje kreativnih, osvojit će majice Dorina.

Krašograd je centar lude zabave za najmlađe, ali i one malo starije, pa ne propustite priliku otići na pool party, bubble machine party uz vrhunskog DJ-a i happy music hour, razgibati se na aqua aerobicu, družiti se s maskotama Životinjskog carstva i osvajati raznolike slatke nagrade.

U restoranu Domaćica, smještenom uz veliko jezero, moći ćete uživati u tradicionalnim jelima pripremljenim od ekološki uzgojenih namirnica iz vlastite proizvodnje Ekoparka.

U Ekoparku se nudi ugodan smještaj u drvenim kućama za stotinjak osoba, a na raspolaganju su i dvije kuće za odmor s bazenom i roštiljem, pogodne za veća druženja. U izdvojenom studio apartmanu Slatka tajna, romantične će duše s voljenom osobom uživati u osami i intimnoj atmosferi te pogledu na vidikovac, kapelicu i jezero. U apartmanskom dijelu Ekoparka pruža se mogućnost smještaja za stotinjak osoba u drvenim kućama i bungalovima. Objekti pružaju raznovrsne mogućnosti individualnog i grupnog smještaja, a na raspolaganju su i dvije kuće za odmor, Tortica i Krašotica, s bazenom i roštiljem.

U vilama Bajadera i Napolitanke smješteni su apartmani dok se kuća Dorina može koristiti kao apartman ili smještaj po sobama. Bungalovi Ki-Ki, 505, Bananko, Bronhi i Mentol pružaju intimu okruženu prirodom s pogledom na Ekopark.

Restoran Domaćica zbog komfornosti i intimnog ozračja iznimno je pogodan i za organiziranje svadbenih svečanosti, različitih poslovnih i obiteljskih proslava, promocija, krštenja te prigodnih domjenaka i banketa.

Posjetite i provedite ljeto u Krašogradu!

Autor: Čuvarkuća uredništvo

1 korisnik je označio ovu preporuku kao korisnu.

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Ukupni dojam

5

Krašograd je centar lude zabave za najmlađe, ali i one malo starije!

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0