Podržimo male borce!

Objavljeno 30.03.2015. | Dobna skupina: Još nema dijete, Prije poroda, 0-1, 1-3, 3-7, 7+

Znate li što su senzorni poremećaji? Podržimo zajedno "SensoryDown".

Kao podrška akciji "Veliki borci za male borce", pokrenuta je aktivnost "SensoryDown" u kojoj korisnici društvenih mreža objavljuju svoje fotografije koje prikazuju "staredown" s njihovim povijenim i neposlušnim kažiprstom. Akciju su podržali i mnogi poznati borci, sportaši i javne osobe, a poruka je jedna - svi smo mi borci u životu i kao veliki trebamo podržati i one male.

Sensorydown

"Veliki borci za male borce!" sveobuhvatna je akcija udruge "Senzori" kojom se želi proširiti svijest o postojanju senzornih poremećaja. Aktivnošću pod nazivom "SensoryDown" simbolizira se borba protiv relativno nepoznatih senzornih poremećaja koji vrlo često uzrokuju probleme mališanima u korištenju prstića.

U tijeku je prikupljanje donacija za provođenje programa "Novi signali" koji uključuje svakodnevnu defektološku i senzornu obradu djece, a čiji je temeljni cilj pružanje svakodnevne pomoći djeci sa senzornim poremećajima i općenito djeci s poteškoćama u razvoju. Terapijski program razvijen je od strane stručnog kolegija udruge, a provodi ga profesor rehabilitacije Veronika Sabo.

Udruga za pomoć djeci sa senzornim poteškoćama “Senzori” osnovana je krajem 2014. godine kao odgovor roditelja na neadekvatnu skrb o djeci sa senzornim poremećajima. Pokažite i vi da imate srce i svojim doprinosom pružite mališanima sretnije djetinjstvo!

Donacije se primaju na transakcijski račun udruge “Senzori” otvoren u Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb broj: IBAN HR1524840081107183784.

Jedna kuna je jedan korak naprijed za male senzorce! Hvala vam u njihovo ime!

Više o djelovanju Udruge "Senzori" saznajte na njihovoj web stranici te Facebooku.

Izvor: senzori.hr

Autor: Čuvarkuća uredništvo

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0