Poklanjamo vam - roštilj!

Objavljeno 27.05.2015. | Dobna skupina: Još nema dijete, Prije poroda, 0-1, 1-3, 3-7, 7+

Čuvarkuća u suradnji s … Povodom svojeg četvrtog rođendana portal Čuvarkuća.hr poklanja cjelokupnoj javnosti trenutno najtraženiji hrvatski proizvod - upute za zdrav i ukusan roštilj. Infografika ROŠTILJA prva je u nizu edukativnih sadržaja koju Čuvarkuća potpisuje u prijateljstvu s nutricionistima iz Definicije hrane

Povodom svojeg četvrtog rođendana portal Čuvarkuća.hr poklanja cjelokupnoj javnosti trenutno najtraženiji hrvatski proizvod - upute za zdrav i ukusan roštilj. Infografika ROŠTILJA prva je u nizu edukativnih sadržaja koju Čuvarkuća potpisuje u prijateljstvu s nutricionistima iz Definicije hrane, a koji će korisnicima predstavljati najvažnije i najkonciznije složene informacije o prehrambenim namirnicama i njihovoj upotrebi.

Radi se o jedinstvenom, suvremenom proizvodu u području nutricionizma jer su kreatori sadržaja po prvi puta uspješno objedinili najnovije znanstvene i stručne spoznaje te gastronomiju. Kroz koncept primijenjenog nutricionizma, svi prijatelji Čuvarkuće imat će na raspolaganju najbolje od oba svijeta: nutricionističke savjete i kulinarsku praktičnost. Stručne informacije infografika definiraju velike prijateljice Čuvarkuće – Tena Niseteo dipl.ing.preh.teh i Karmen Matković Melki dipl.ing.preh.teh, trenutačno vodeće hrvatske stručnjakinje s područja nutricionizma koje surađuju na postavljanju europskih politika i pravilnika o zdravoj hrani. Infografika ROŠTILJ prva je u nizu infografika koje će izaći iz Čuvarkućine radionice, a praktičan vizual pratit će detaljan tekstualni opis – za one koji žele znati više.

„Vođeni idejama odgovornog, pozitivnog i informiranog pristupa roditeljstvu Čuvarkuća je u četiri godine dobro slušala potrebe svojih korisnika te okupila najbrojniju mrežu stručnjaka, udruga, tvrtki  i pojedinaca s kojima će odgovoriti na potrebe hrvatskih obitelji jedinstvenim sadržajem brandiranim logom Odobrila Čuvarkuća.hr.“, istaknula je Nina Išek Međugorac, direktorica Čuvarkuća.hr.

Također, uskoro kreće i dodjela certifikata Odobrila Čuvarkuća svim edukativnim programima/proizvodima/uslugama koji podržavaju siguran i zdrav razvoj a temelje se na znanstveno i provjerenim činjenicama te pozitivnim iskustvom naših korisnika.

 „U ove smo četiri godine napravili doista mnogo. Objavili smo više od tri tisuće primjenjivih članaka. Okupili smo stotinjak opinion makera iz područja zdravlja, prehrane, slobodnog vremena, prava, financija, lifestylea, njege i drugog i stvaramo najveću bazu znanja za sretnu i zdravu obitelj koja je prati sve važne faze života.  Sagradili smo možda i najveću mrežu znanja koja našim korisnicima, fanovima i čitateljima osigurava provjerene i konkretne preporuke. Potpuno smo spremne ponuditi ovaj novi proizvod za koji smo spremali teren pune četiri godine!“, istaknula je Iva Ušćumlić, urednica portala.

Čuvarkuća je pozitivan odgovor na komunikacijsko stanje u Hrvatskoj 2010. kada su njegove idejne začetnice Nina Išek Međugorac i Iva Ušćumlić započele svoju online avanturu:  „Odlučile smo razvijati komunikacijsku platformu u kojoj će sadržaj kreirati svi relevantni sudionici tržišta roditeljstva: uredništvo, korisnici, ali i tvrtke-partneri koje umjesto klasičnih oglasa nude informaciju, stručnost i dodatnu vrijednost korisnicima. Jedino je takav pristup odgovarao našoj viziji promocije odgovornog i informiranog roditeljstva. Iako su se u to vrijeme banneri prodavali na kile danas sve više tvrtki razumije i dijeli našu viziju – i Čuvarkuću koriste kako bi korisnicima, uz proizvode i usluge, osigurali sadržaj, informaciju i pomoć.

Svoje upute za roštilj preuzmite OVDJE.

Autor: Čuvarkuća uredništvo

1 korisnik je označio ovu preporuku kao korisnu.

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Napomena
Certifikat Odobrila Čuvarkuća daje se svim edukativnim programima/proizvodima/uslugama koji podržavaju siguran i zdrav razvoj a temelje se na znanstveno i provjerenim činjenicama te pozitivnim iskustvom naših korisnika

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0