Posjetite Moslavinu za vikend

Objavljeno 22.08.2014. | Dobna skupina: Još nema dijete, Prije poroda, 0-1, 1-3, 3-7, 7+

Čuvarkuća u suradnji s … U Moslavini možete uživati već ovoga vikenda a pronaći ćete ponešto za sve generacije.

Ranč Borik

Avanturizam susreće robinzonstvo na ovoj predivnoj, udaljenoj lokaciji na obroncima  Moslavačke gore , nadomak Lonjskog polja. Starinska je ovo kuća podno koje je zidani podrum-konoba s bilijarskim stolom i drvenim, ručno klesanim hrastovim svodom.


Od sportskih aktivnosti ova vesela i radišna obitelj nudi rekreativno jahanje i školu na svojim konjima, vožnju-obilazak Moslavine oldtimerom Mercedesom 115 3.0 ili fijakerom, organiziraju i ribolov na privatnim ribnjacima, a uz kupnju dnevne karte roštilj je osiguran.

Vrhunski pripremaju jela s roštilja, gulaš u kotliću, janjetinu ili odojak na ražnju i, naravno, sve to uz dobru moslavačku kapljicu ili prirodne sokove.


Ovo je idealna lokacija za grupe gostiju (škole i vrtići za nastavu u prirodi), jer nudi široku paletu aktivnosti uz šetnje prirodom, nogomet i razgledavanje domaćih životinja. Prenoćište nude u prirodi - očekivano, pravi avanturisti će prespavati u vreći za spavanje ili na sjeniku, a fina gospoda na raspolaganju imaju čvrste objekte.

Autor: Čuvarkuća uredništvo

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0