Pozdrav proljeću

Objavljeno 26.05.2015. | Dobna skupina: 1-3, 3-7, 7+

Čuvarkuća u suradnji s … bombon logo Želite li da vam proljeće bude ispunjeno veselim bojama zavirite u knjigu ''Pozdrav proljeću''!

  • Priručnik za odgajatelje i roditelje (iz serije knjiga Četiri godišnja doba)
  • Pjesmice, priče, zagonetke, igrokazi, izrada maštovitih kreacija od raznih materijala – sve na temu proljeća. Prvo će vas dočekati priča Ovca, kos i vrapčić; vezano uz priču možete izraditi crno-bijelu ovčicu, a uz priču Stonoga i mrav izradite veselu šarenu stonogu. 
  • U knjizi se nalaze pjesme s notnim zapisom Proljeće, Bubamara, Duga, Šareni dan i Mama. Nakon otpjevanih pjesmica izradite proljetni vjenčić, bubamaru, lutkice za šareni dan, čestitku za mamu ili odigrajte igru Duga. Uoči dana Planeta Zemlje izradite mali planet uz pjesmicu Naš Planet. Saznajte tko je bolji za buđenje glasno u igrokazu Truba i bubanj i tko se tek probudio u igrokazu Kako je cvijet upoznao svijet. Odgonetnite proljetne zagonetke i ako želite možete saznati kako je izgledalo Proljeće u dvorištu moje bake.
  • Na poklon dobivate CD s pjesmama iz knjige. Uz pjesme se nalaze prigodni instrumentali koji mogu poslužiti kao glazbena podloga za čitanja priča.

autorica: Josipa Franjić Radulović
ilustratorica: Gordana Ivković
format: 21x29 (A4)
broj stranica: 32 (u boji)
uvez: meki

Autor: Josipa Franjić Radulović

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Cijena

5

Prije 59, a sada samo 49 kuna!

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0