Proizvodi Cattier za bebe

Objavljeno 12.12.2011. | Dobna skupina: 0-1, 1-3, 3-7, 7+

Čuvarkuća u suradnji s … Cattier Bébé linija obuhvaća preparate koji potpuno zadovoljavaju potrebe roditelja i djece za neškodljivog njegom.

Cattier Bébé najprodavaniji je organski dječji BIO brand za najmlađe u Francuskoj. Laboratoire Cattier Paris je kreirao kompletnu liniju Bébé za njegu osjetljive kože, namijenjene za svakodnevno povezivanje majke i bebe, kroz kupke, mijenjanje pelena, čišćenje, njegu i zaštitu kože. Svi preparati su formulirani uz korištenje 100% prirodnih i iznimno blagih sastojaka, te su specifično namijenjeni da udovolje svim zahtjevima koje bebina vrlo nježna i osjetjiva koža podrazumijeva. Cattier Bébé linija obuhvaća preparate koji potpuno zadovoljavaju potrebe roditelja i djece za neškodljivog njegom - sadrže potpuno prirodno sastojke, od kojih su neki i iz organskog uzgoja, ne sadrži GMO, bez sastojaka je koji su porijeklom iz petrokemijske industrije (parafini, silikoni), ne sadrži glikolne etere, bez aluminijevih je soli, nema sintetskih parfema i umjetnih bojila, bez konzervansa je: parabena i fenoksietanola, te ne sadrži sastojke animalnog porijekla. Okosnica Bébé linije je organsko ulje slatkog badema, između ostalog bogato proteinima i vitaminima, pogotovo B kompleksa. Farmaceutska struka ga već stoljećima prepoznaje zbog iznimnih svojstava njege, umirivanja i omekšavanja kože. 

Autor: Čuvarkuća uredništvo

1 korisnik je označio ovu preporuku kao korisnu.

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Napomena
Cattier Bébé linija sadrži potpuno prirodno sastojke, ne sadrži GMO, parafine i silikone, glikolne etere, aluminijeve soli, sintetske parfeme i umjetne boje, parabene i fenoksietanole te sastojke animalnog porijekla.

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing