Projekt za mlade sportaše - "Hvala ti, mama"

Objavljeno 22.11.2013. | Dobna skupina: 3-7, 7+

Procter & Gamble predstavio je projekt „Hvala ti, mama“ i program podrške mladim sportašima u koji se uključila i najuspješnija hrvatska sportašica Janica Kostelić, koja je o odnosu s majkom i njezinoj potpori u sportskoj karijeri govorila na konferenciji za novinare u Zagrebu.

P&G će u Hrvatskoj, zajedno s Hrvatskim olimpijskim odborom, u sklopu ove kampanje pokrenuti i program novčane potpore budućim olimpijcima kako bi se sa što manje briga posvetili postizanju sportskih uspjeha i oživljavanju vrijednosti olimpizma.

Za mlade sportske nade

„Kao kompanija, P&G djeluje kao ‘Ponosni sponzor majki’ jer iza svakog nevjerojatnog sportaša stoji jednako tako nevjerojatna mama. U Hrvatskoj, već drugu godinu zaredom provodimo uspješnu suradnju s HOO-om i odvajamo sredstva od prodaje naših proizvoda za potporu sportašima mlađih dobnih kategorija u sklopu razvojnog programa HOO-a. Ove će se godine akcija prikupljanja potpore odvijati od 1. siječnja do 28. veljače. U tom razdoblju kupnjom P&G-ovih proizvoda svi zajedno možemo doprinijeti prikupljanju što većeg iznosa namijenjenog našim sportskim nadama, potencijalnim budućim olimpijcima. Za P&G ovaj projekt ujedinjuje našu misiju unapređivanja kvaliteta ljudskih života i misiju olimpijskog pokreta usmjerenu stvaranju boljeg svijeta putem sporta. Tako da kao tvrtka nastojimo promovirati sport i njegovu bitnu ulogu u razvoju mladih.“ istaknula je Antonija Svirčić, Marketing Manager u P&G-u.

Majka i kći

Dodatnu vrijednost projektu „Hvala ti ,mama“ ove godine osigurale su Janica i Marica Kostelić. Kako je biti mama vrhunskih sportaša najbolje je opisala Marica Kostelić: “Najgori strah koji svaka majka može doživjeti je bolest ili ozljeda njezinog djeteta. No, nikada nisam sumnjala u uspjehe svoje djece, pa čak i prije nego su postali vrhunski sportaši, jer kada netko nešto radi s ljubavlju i predanošću, nema sumnje u uspjeh. Sretna sam što mogu podijeliti iskustva koja sam stekla tijekom njihovih sportskih uspjeha. Podrška ovom projektu je podrška svim mamama i njihovoj djeci.“ Janica, kao bivša vrhunska sportašica svoja znanja i sportske vrijednosti prenosi na mlađe generacije u sklopu Skijaškog saveza gdje skrbi o razvoju mladih i uspješnih sportaša. „Sve svoje vrhunske sportske rezultate mogu, između ostalog, zahvaliti potpori svojih roditelja. Tata je imao više uloga, ali mama je ta koja se je najviše brinula i bdjela nad nama. Iza svakog sportaša, osim trenera, tu su mame koje „odrade“ jako veliki posao koji se nikada ne vidi, i zato im svi mi trebamo biti zahvalni. Važno je da svi zajedno podržimo P&G-ov projekt „Hvala ti, mama“ i kupnjom proizvoda pomognemo mladim sportašima da dobiju priliku ozbiljnije se baviti sportom.“ istaknula je Janica Kostelić.

Autor: Čuvarkuća uredništvo

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing