Prvi dani očinstva

Objavljeno 23.10.2012. | Dobna skupina: 0-1

Savjeti za preživljavanje.

Ako ste mislili da će se hormoni vaše bolje polovice nakon porođaja vratiti u normalu - pogriješili ste! Sada je još i neispavana. To vam je kao pojava PMS-a, samo pomnožena s milijun. Predlažemo rukovati s oprezom!

  1. Znamo da pokušavate pomoći, no izjave poput: "Mislim da je gladan!" definitivno nisu primjerene ni poželjne nakon što ste zadnjih sat vremena proveli slušajući svoje dijete kako vrišti.
  2. Učinite sve kako biste pomogli svojoj supruzi dok doji. To je u prvim danima očinstv ne samo najbolja stvar za vaše dijete nego i za vas - pogotovo ako ne želite spravljati bočicu u 2 ujutro.
  3. Investirajte u punjač za baterije i kupite puno baterija. Začudili biste se koliko igračaka za novorođenčad radi na baterije, a vjerujemo da ne želite riskirati da se isprazne baterije na najdražoj uspavanki vašeg djeteta.
  4. Nikada, baš nikada nemojte reći svojoj boljoj polovici koliko ste vi umorni. Osim ako ne želite izgubiti svoju muškost...

Autor: Čuvarkuća uredništvo

1 korisnik je označio ovu preporuku kao korisnu.

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0