Radionice programiranja za školarce

Objavljeno 21.01.2012. | Dobna skupina: 7+

Imate li doma male zaljubljenike u računalo koji se žele usavršavati, družiti s vršnjacima i sudjelovati a zašto ne i pobijediti na natjecanjima, radionice Udruge programera S VIJUGOM i ZRS-a su kao stvorene za njih.

PROGRAMERSKA VIJUG@, radionica poticanja rane darovitosti u programiranju za učenike 1. i 2. razreda osnovnih škola je nakon stanke nastavila sa svojim radom. Udruga programera S VIJUGOM i Zagrebački računalni savez pozivaju roditelje, koji su se i sami zapetljali u matematičkoj i logičkoj vijugici svojih kikića, neka se u bilo koje doba dana jave SMS porukom i prijave svoje najmlađe.

Radionice su besplatne, a održavaju se u dvije grupe:

četvrtkom od 19:00 sati i subotom od 9:30 sati u Domu tehnike na Jarunu, Aleja Matije Ljubeka bb (zelena zgrada s parkiralištem nakon Doma veslača).

Prijave: poslati SMS na 0914848348

Minići se mogu izboriti i za ljetni kamp LJETO S VIJUGOM, krajem kolovoza na otoku Silbi

Radionice se provode prema autorskom konceptu profesorica matematike i informatike Mihaele Piskač i Željke Orčić. Osnovci Hrvoje Ricijaš, Karlo Grozdanić i Dominik Fistrić te srednjoškolka Glorija Volarević, samo su neki od bivših minića koji su postali i višestruki državni prvaci.

Osim radionica programiranja, minići se uključuju i u radionice logičke enigmatike, digitalne elektroničice, a u veljači ih očekuje i MINI VIJUG@, njihovo natjecanje uz igru u programiranju u šest kola. Posebno, minići imaju pravo prvenstva u izboru dodatnih radionica glazbe i filma putem računala, koje se isto tako održavaju na jezeru, a svaki novi polaznik dobit će pjesmu i spot "100 godina BOŽE" u izdanju Croatia Recordsa, posvećenu pioniru hrvatske informacijske znanosti Boži Težaku. Minići se svojim radom i rezultatima mogu izboriti i za ljetni kamp LJETO S VIJUGOM, krajem kolovoza na otoku Silbi. 

Izvor: Zagrebački računalni savez

Autor: Čuvarkuća uredništvo

1 korisnik je označio ovu preporuku kao korisnu.

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Dostupnost

5

Radionice Udruge programera S VIJUGOM i ZRS-a za učenike 1. i 2. razreda osnovne škole.

Napomena
Minići imaju pravo prvenstva u izboru dodatnih radionica glazbe i filma putem računala, a mogu se svojim radom izboriti i za ljetni kamp LJETO S VIJUGOM, krajem kolovoza na otoku Silbi.

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0