Rina i taekwondo

Objavljeno 30.01.2014. | Dobna skupina: 1-3, 3-7, 7+

Naša priča o sportu započinje ovako: Ja sam mama koja cijeli život ima problema s kilama.

Imam dvije djevojčice, Rinu i Maru. Rina ima 9 godina i sklona je debljanju kao i mama. Kad je Rina imala 6 godina bila sam uvjerena da će trenirati plivanje.

Ali to je bila moja želja, ne njena. Nakon što sam ju mjesec dana vodila na plivanje, dijete je u suzama reklo: ja to ne želim! I u našem mjestu osvanuo je oglas na kojemu piše da traju upisu na teakwondo.

Pomislila sam, ah, i to ćemo ići mjesec dana i gotovo. Ali moja Rina obožava teakwondo i ne propušta niti jedan trening. Ponosna je vlasnica žutog pojasa, a mama i tata su također ponosni na svoju kćer. I naravno podržavamo ju, potičemo, vozimo, dolazimo po nju i kad imamo vremena i odgledamo trening.  Iskreno se nada da će teakwondo mom djetetu pomoći da sport zauvijek bude sastavni dio njenog života, a mi ćemo ju i dalje u o tome poticati i njome se ponositi.

Autor: Sabina Sokač

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Napomena
Napišite nam i vi svoju inspirativnu priču o tome kako podržavate svoje dijete u bavljenju sportom i osvojite bogati poklon paket P&G-a proizvoda. Pišite na e-mail adresu urednistvo@cuvarkuca.hr.

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing