Rižolino voće

Objavljeno 25.04.2014. | Dobna skupina: Još nema dijete, Prije poroda, 0-1, 1-3, 3-7, 7+

Čuvarkuća u suradnji s … Rižina kašica bez glutena s dodatkom 5 vrsta voća ukusno je jelo za mališane od navršenih 6 mjeseci života.

Lino Rižolino voće, rižina kašica s dodatkom najfinijih jabuka, breskvi, naranči, kruški i marelica, blagog je okusa i pravi izbor za dohranu mališana već od navršenih 6 mjeseci života.

Bez dodanih šećera, bogata vitaminima, jodom, magnezijem, kalcijem i željezom, prilagođena je potrebama najnježnijeg uzrasta, pravilnom rastu i razvoju naših mališana.

Uz Lino Rižolino, Lino Rižolino voće odličan je izbor i za djecu koja boluju od celijakije, jer u svom sastavu ne sadrži gluten.

Mame, posegnite za sigurnim i provjerenim Lino proizvodom i s osmjehom i strpljenjem se sa svojim mališanom upustite u prve korake samostalnog prihvaćanja hrane ustima, u uzbudljivo učenje i istraživanje.

Priprema

Lino Rižolino voće priprema se s mlijekom. U tanjur ulijte 2 dl prokuhanog i na 50°C ohlađenog mlijeka i umiješajte 3 žlice (20g) pahuljica. Lako topljive i lako probavljive pahuljice dodavanjem tople tekućine postići će svoju punu vrijednost.

Dijete od samog početka dohrane učite na jedenje žlicom i ponudite mu uvijek svježe pripremljen obrok.

Izvor: lino.eu

Autor: Čuvarkuća uredništvo

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Napomena
Bez dodanih šećera, bogata vitaminima, jodom, magnezijem, kalcijem i željezom.

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing