Sačuvajte lijepe uspomene iz vaše trudnoće

Objavljeno 25.11.2013. | Dobna skupina: Prije poroda

Čuvarkuća u suradnji s … nivea baby logo Trudnoća ima uspone i padove. Ona je uzbudljiva i iscrpljujuća u isto vrijeme. Pokušajte osmisliti svoj način da bilježite i čuvate sjećanja na trudnoću.

Volite li pisati...

Vodite dnevnik. Vrlo ste emotivni, i zapisivanje na papir neće biti dobro samo za dušu - to je i odlično štivo i sjećanje kada vaša beba krene u vrtić. Uživat ćete u čitanju uspomena iz ovog uzbudljivog vremena, a kada je dijete dovoljno staro bit će mu zanimljivo čitati o tome kakav vam je život bio dok se čekalo na njegov dolazak i o čemu ste razmišljali.

Volite se izražavati vizualno...

Napravite trudnički spomenar.
Korak dalje od kutije s uspomenama, spomenar je odličan način za kreativne, pa čak i one manje kreativne mame da dokumentiraju svoju trudnoću. Materijal za spomenare možete pronaći u većini trgovina, a police prepune cik-cak škara i šarenih žigova će vam pružiti sate zabave! Prekrasan spomenar je odličan za razgovor uz kavu i omogućit će svim posjetiteljima uvid u vaše uspomene.

Volite biti umjetnica...

Sačuvajte svoj trbuh. Odlijte ga u gipsu i zauvijek dokumentirajte bebinu prvu kućicu. Komplete za odljeve u gipsu možete kupiti i uz jednostavne upute ova aktivnost može biti odlična za vašu proslavu za nadolazeću bebicu ili "večer sa curama". Neke odljeve možete i obojati, što znači da možete biti kreativni - a rezultat je zasigurno dobra tema za razgovor!

Volite fotografirati...

Dokumentirajte svoju trudnoću fotografijama. Slikajte svoj trbuh svaki mjesec - od začeća do poroda.  Bit ćete iznenađeni kada vidite kako raste! Možda ćete slike uramiti ili ih zadržati za sebe - bilo kako, bit ćete sretni da ih imate (bez obzira kako neatraktivno ste se osjećali kada ste ih slikali). Mnogi profesionalni fotografi će vam ponuditi svoje usluge, ili se slikajte sami kod kuće.

Ako ste tehnički potkovana geeky mama...

Pokrenite blog ili obiteljsku web stranicu. Možete dokumentirati svoju svakodnevicu i obitelji i prijateljima izvještavati o razvoju vaše bebice priloženim fotografijama i komentarima.

Autor: Čuvarkuća uredništvo

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing