Saznajte kako izraditi žabe od balona

Objavljeno 27.08.2013. | Dobna skupina: 3-7, 7+

Čuvarkuća u suradnji s … Dovedite klince na kreativnu radionicu u centar Mala sova u srijedu, 28. kolovoza u 11 sati.

Mala sova vas poziva da dovedete svoje klince na ovotjednu kretivnu radionicu na kojoj će se izrađivati žabe od balona. Klinci će dobiti priliku naučiti kako koristiti posebne balone i pumpicu, te osim kreativnosti razvijati i motoriku.

Osim toga, Mala sova svakog radnog dana do kraja kolovoza organizira i cjelodnevni boravak za djecu od 6 do 10 godina. Dok su im roditelji na poslu, djeca mogu biti u ugodnom i sigurnom okruženju Male sove. Program uključuje dva voćna obroka i ručak. Moguć je boravak od minimalno jednog do maksimalno devet sati dnevno i to od jednog dana do nekoliko tjedana. Tijekom ovog programa održavaju se i kreativne radionice, poput sutrašnje izrade čovječuljaka od balona, i to svakog utorka, srijede i četvrtka u 11 sati u trajanju od 60 do 90 minuta. Radionice su besplatne za sve korisnike tjednih paketa dok ostali plaćaju sukladno cjeniku Male sove.

Za oba programa treba se najaviti barem dan ranije odgovorom na e-mail djecjicentarmalasova@gmail.com ili na 099-5181126.

Autor: Čuvarkuća uredništvo

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Cijena

5

Cijena je 40 kn.

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0