Saznajte kako se pravilno hraniti u vrijeme trudnoće i dojenja

Objavljeno 23.10.2012. | Dobna skupina: Prije poroda, 0-1, 1-3

Čuvarkuća u suradnji s … Darija Vranešić Bender i novi Ledo priručnik donose mnoštvo korisnih savjeta.

Priprema za dolazak novog člana obitelji u roditeljski dom nije jednostavna, postoje brojne brige i pitanja, a ponajviše kad je riječ o zdravoj prehrani. Poznata hrvatska nutricionistica Darija Vranešić Bender u suradnji s Ledom pripremila je na jednom mjestu odgovore na sva pitanja vezana uz prehranu beba, mama i trudnica – Vodič kroz pravilu prehranu – koji možete pronaći na www.ledo.hr.

Ovaj priručnik mogli bismo nazvati pravom malom "biblijom“ za trudnice, mame i novorođenčad te sve one koji u skoroj budućnosti planiraju imati djecu. Vodič kroz pravilnu prehranu sastavljen je od tri tematska dijela – trudnice, mame i bebe. Saznajte koja hrana se preporuča, koje namirnice je potrebno izbjegavati te kako najbolje kombinirati obroke tijekom dana.

Uz korisne savjete nutricionistice donosi i mnoštvo zanimljivih i ukusnih recepata koji prate sva pravila zdrave prehrane za mame, bebe i trudnice. Saznajte zašto je folna kiselina važna u vrijeme trudnoće, kakva jela je potrebno pripremati za dohranu vaših mališana, u kojim namirnicama se nalaze važni minerali i vitamini, koji su bitni u vrijeme dojenja te kako uz pomoć tjednih jelovnika i slasnih recepata balansirati prehranu.

Na Ledovoj web stranici www.ledo.hr nalazi se Vodič za pravilnu prehranu trudnica, dojilja i beba koji sadrži sve savjete na jednom mjestu.

Autor: Čuvarkuća uredništvo

3 korisnika je označilo ovu preporuku kao korisnu.

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Napomena
Saznajte koja hrana se preporuča, koje namirnice je potrebno izbjegavati te kako najbolje kombinirati obroke tijekom dana.

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing