Sigurno i zabavno plivanje za vaše najmanje

Objavljeno 15.06.2015. | Dobna skupina: 0-1, 1-3

Preporučujemo crveni SWIMTRAINER kolut za plivanje namijenjen dojenčadi i mališanima približne težine od 6 do 18 kilograma.

Preporučen za dob od 3 mjeseca do 4 godine. Namjenjen je dojenčadi i mališanima približne težine od 6 do 18 kilograma te je pogodan za početnike.

Među svim obručima najveći te ima najveću stabilnost i uzgon. Zbog toga daje zadovoljavajuću potporu koju dijete treba pri navikavanju na vodu i pri učenju pravilnog gibanja nogu. Donekle smanjen prostor za gibanje ruku na tom stupnju plivanja je namijenjen da bi se dijete najprije usredotočilo na gibanje nogu. U tom prvom razdoblju gibanje rukama ima drugorazredno značenje.

Crveni SWIMTRAINER se koristi za rano privikavanje na vodu i za učenje pravilnih pokreta nogu. 

U vodi moramo biti u visini djeteta kako bi bili u njegovom vidnom polju i na taj način povezani s njim. Od početka podupiremo dijete tako da s jednom rukom povučemo obruč s donje strane prema sebi. Gibanje mora biti ritmično i slijediti brzinu djetetovog gibanja. Kada je gibanje nogu pravilno automatizirano, kad dijete nekoliko metra samostalno pliva do nekog cilja i može promijeniti smjer tada možemo preći na narančasti obruč. S narančastim obručem nastvljamo učenje koordinacije ruku i nogu. Taj prijelaz bi trebao biti oko treće godine starosti. Uz pomoć njega se dijete nauči "žabice", gibanje s nogama (početnici).

Pogodan je također za djecu s poteškoćama u razvoju.

Izvor: http://www.swimtrainer.hr/

Autor: Čuvarkuća uredništvo

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Napomena
Crveni SWIMTRAINER se koristi za rano privikavanje na vodu i za učenje pravilnih pokreta nogu.

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing