Škola biciklizma Mali sportaši

Objavljeno 25.05.2015. | Dobna skupina: 1-3, 3-7, 7+

Čuvarkuća u suradnji s … S ponosom predstavljamo naš najnoviji edukativno sportski program - školu biciklizma Mali sportaši.

S ponosom predstavljamo naš najnoviji edukativno sportski program - školu biciklizma Mali sportaši. S dolaskom proljeća sve je više aktivnosti koje možemo raditi izvan zatvorenih prostora. Planinarenje, rolanje, bicikliranje, odlasci na izlete samo su neke od zdravih aktivnosti s kojima se možemo baviti. Na tragu navedenog, osmislili smo program bicikliranja za najmlađe koji se održava na Šalati. 

Škola biciklizma namijenjena je djeci početnicima, bez znanja vožnje bicikla te djeci koja imaju usvojeno znanje vožnje bicikla, ali bi željeli usavršiti svoje vještine i naučiti osnovna pravila ponašanja u prometu.

Lokacija: Sportska akademija "Šalata/Voćarska" - Voćarska ulica 106 (Karta)

Termini: Od ponedjeljka do petka,18:15 do 19:15 sati te subotom od 10:00 do 11:00 sati. (Ukupno 6 dolazaka. Subota je rezervirana za pokazni sat.)  

Cijena:250,00 kn  

U cijenu je uključeno:

  • Edukativno sportski programBiciklistički poligon s rekvizitima (prometni znakovi, čunjevi, prepreke, signalizacija, pješački prijelaz...)
  • Osiguranje od slučaja nezgode
  • Medalja za polaznike

Napomene:

  • Škola biciklizma namijenjena je djeci od četiri godine starosti.
  • Roditelji/staratelji su dužni osigurati vlastiti bicikl i kacigu (obavezno).
  • Roditelji/staratelji imaju mogućnost odlaganja bicikla i opreme u čuvanom prostoru za vrijeme trajanja škole, tako da bicikl nije potrebno dovoziti svaki puta.
  • Termini su podložni promjenama zbog vremenskih neprilika ili malog broja prijavljenih.
  • DŠR "Mali športaši" zadržava pravo izmjene i otkaza termina zbog nedovoljnog broja prijavljenih polaznika škole.U slučaju kiše voditelj će poslati SMS o odgodi, na prvom treningu svi će roditelji dobiti kontakt broj voditelja na koji se mogu informirati o evenualnim odgodama!

Kako se prijaviti?

Za sve informacije slobodno kontaktirajte voditelja! Kako bi se prijavili za školu biciklizma potrebno je ispuniti online prijavu:

Prijava za školu biciklizma Mali sportaši

Nakon što primite povratnu informaciju o slobodnom mjestu, potrebno je uplatiti rezervaciju u iznosu od 100,00 Kn na žiro račun:

DŠR Mali športaši, Karašička 35, 10 000 Zagreb

IBAN: HR5424840081102806054ili br. računa: 2484008-1102806054
Poziv na broj: 77-2015 Svrha: Ime i prezime djeteta, "Biciklizam"

Cijena škole biciklizma biti će umanjena za uplaćeni iznos rezervacije. Povrat rezervacije vršimo isključivo uz liječničku potvrdu.

Voditelj: Toni Skelin

mob:   098 198 5276

e-mail: toni.skelin@gmail.com

Autor: Čuvarkuća uredništvo

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0