Skupljeno 304.720,00 kuna za mlade sportaše

Objavljeno 14.03.2014. | Dobna skupina: 1-3, 3-7, 7+

P&G uručio ček Hrvatskom olimpijskom odboru, koji će mladim sportašima omogućiti da se još lakše posvete svojim budućim sportskim uspjesima.

Naime, mladi sportaši imaju razloga za veselje jer će HOO sredstva prikupljena u sklopu P&G-ove kampanje „Hvala ti, mama“ utrošiti na njihove pripreme i natjecanja, korištenje sportskih objekta, kao i na sportsku opremu i rekvizite, razna testiranja, zdravstvenu skrb, vitamine i dopunsku prehranu te zdravstveno osiguranje.

Većina danas uspješnih sportaša svoj je put započela u malim školskim dvoranama i lokalnim klubovima, a upravo te male dvorane, mali klubovi i pojedinci trebaju najveću podršku i brigu šire zajednice. HOO kroz svoje razvojne programe sustavno prati mlade talentirane sportaše, a ulaganjem u njih mi ne ulažemo samo u sport, već pružamo podršku njihovim obiteljima dok djeci omogućavamo da se bave sportom.“ istaknula je dopredsjenica HOO-a, Morana Paliković Gruden.

„Svaka potpora koja će nam omogućiti da se lakše bavimo sportom, dobrodošla je. Sretni smo što se imamo priliku baviti sportom, a uz P&G-ovu potporu bit će nam još lakše.“ rekla je Matea Knežević, mlada taekwondo sportašica.

Suradnja P&G-a i HOO-a odvija se već drugu godinu i osim prikupljanja sredstava za buduće vrhunske sportaše, ovim projektom željelo se ukazati na važnost bavljenja sportom već od najranije dobi jer ono pozitivno utječe na zdravlje, tjelesni razvoj, razvoj osobina i vještina kod djeteta, te na usvajanje motoričkih znanja i dostignuća. Važnost ovog projekta prepoznali su i brojni građani koji su kupnjom P&G-ovih proizvoda direktno doprinijeli prikupljanju sredstava za mlade sportaše.

Ove godine dodatnu vrijednost cijelom projektu dale su i ambasadorice projekta Janica i Marica Kostelić.

Autor: Čuvarkuća uredništvo

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Napomena
Kretanje i sport važni su za razvoj predškolske i školske djece - djeca koja su tjelesno aktivna, komunikativnija su, snalažljivija, bolje podnose opterećenja i lakše se nose sa zadacima koji se pred njih postavljaju.

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing