Sprej za čišćenje nosa

Objavljeno 09.07.2013. | Dobna skupina: 0-1, 1-3, 3-7, 7+

Čuvarkuća u suradnji s … nivea baby logo Čisti sluznicu nosa osobito nježno, štiti od isušivanja i pomaže ukloniti prekomjerno izlučivanje sekreta kod začepljenja nosa. S pažljivo odabranim, pročišćenim morskim mineralima.

Kako djeluje

Pročišćeni i prirodni ekstrakti morske vode nježno čiste i vlaže bebin nos i pomažu bebi da lakše diše. Praktičan sprej s mikroraspršivačem posebno je razvijen za bebe i omogućuje praktičnu i jednostavnu primjenu za svakodnevnu prirodnu higijenu bebinog nosa.

Dokazana NIVEA Baby stručnost u njezi kože:

  • Ne sadržava konzervanse i parabene.
  • Bez alkohola i boja.
  • Razvijeno u suradnji s dermatolozima i pedijatrima.
  • Hipoalergeno, umanjuje rizik od alergija.
  • Dobra podnošljivost za kožu klinički/dermatološki potvrđena.


Kako primjeniti

Posebno razvijen mikroraspršivač pogodan je za bebe od 3. mjeseca. Pogodan za djecu i odrasle. Provjerite je li raspršivač čvrsto pričvršćen na limenku. Beba treba ležati s glavom nagnutom na stranu kako bi tekućina lakše otjecala. Pažljivo stavite raspršivač u gornju nosnicu i jedanput kratko pritisnite. Ponovite s drugom nosnicom. Nakon toga lagano uspravite bebu i nagnite joj glavu naprijed kako biste rupčićem očistili nos. Ponovite za svaku nosnicu 1 do 4 puta na dan. Važno: Posuda je pod pritiskom: zaštitite od sunca i ne izlažite temperaturi većoj od 50 °C. Držite podalje od izvora topline. Ne bušiti ili paliti posudu, niti kad je prazna. Držati izvan dosega djece. Ne sadržava CFC koji oštećuje ozonski omotač. Sadržaj nije zapaljiv. Ne prskati u oči. Prije uporabe pozorno pročitajte priloženi letak.

Autor: Čuvarkuća uredništvo

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Ukupni dojam

5

Posebno nježno čisti nosnu sluznicu bebe i štiti je od isušivanja te pomaže u uklanjanju viška izlučevina kod začepljenog nosa.
Dostupnost

0

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0