Što ponijeti na zimovanje u trudnoći?

Objavljeno 14.01.2016. | Dobna skupina: Prije poroda

Ako se spremate na zimovanje, a trudni ste, evo što biste svakako trebali ponijeti.

Udobna odjeća

Odjeća koju nosite neka bude od prirodnih materijala, kako bi izbjegli znojenje. Također, ponesite odjeću za slojevito oblačenje, jer je velika vjerojatnost kako će vam biti malo hladno, pa malo vruće. Ne zaboravite udobno rublje, potkošulje bez rukava i tanke potkošulje dugih rukava, hulahopke ili tajice koje vas ne stežu, veste i naravno nepromočive hlače i debelu jaknu.

Kapa, šal, rukavice

Ovo su naravno obavezni detalji, a na vama je da odlučite za koje modele i boje ćete se odlučiti.

Čizme za snijeg

Nikako ne zaboravite kvalitetne, udobne i vodootporne  čizme. Vrlo je važnu da se ne kližu.

Sunčane naočale i krema sa zaštitnim faktorom

Sunce zimi zna zavarati, pogotovo ako ste na snijegu, pa će vam zbog odbljeska biti itekako potrebne! U planinama sunce može biti jednako jako kao usred ljeta, pa je neophodno ponijeti i kremu za sunčanje sa zaštitnim faktorom, koju treba nanositi samo na lice i eventualno vrat. Za usne obavezno koristite zaštitni balzam, po mogućnosti sa zaštitnim faktorom.

Torbica

Za šetnju po snijegu obavezno ponesite manju torbu u koju ćete spakirati samo najpotrebnije stvari, jer na snijegu zbog velike i prepune torbe možete izgubiti ravnotežu i pasti. Torba bi trebala biti od nekog nepromočivog materijala.

Svakako ponesite najnovije nalaze od liječnika, zdravstvenu knjižicu i lijekove koji su dio propisane terapije koju uzimate.

Autor: Čuvarkuća uredništvo

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing