Trendovi i kontradiktornosti u prehrani

Objavljeno 21.11.2016.

Čuvarkuća u suradnji s … Uz promotivnu prodaju brojnih Planetopijinih naslova, povodom obilježavanja 10 godina Planetopije, na svakom predavanju nekoga od vas darivat ćemo knjigom ili drugim prigodnim poklonom naših partnera.

Predavač: Zlatko Pejić  

Srijeda, 23. 11. u 19 sati

Što je zdravo, a što štetno kada je riječ o hrani postalo je izvor opće zbunjenosti pa čak i iritacije zbog vječno oprečnih informacija. Prehrambeni trendovi i način kako se predstavljaju široj javnosti, nisu samo izvor nejasnoća već su nerijetko rezultat fundamentalnog nepoznavanja utjecaja hrane na naše stanje, zdravlje i okoliš. Trebamo li se panično bojati glutena ili ga jesti ne brinući o tome koliko ga unosimo i kakve je kvalitete?Treba li slijediti pravila sirove, mediteranske ili možda paleo prehrane ili pak odmahnuti rukom i jesti sve što nam pod tu istu ruku dođe, jer sve po malo nikada nikome nije naškodilo? Odgovore na ova pitanja, ali i ono najvažnije – što su prioriteti u prehrani u svrhu optimalnog zdravlja - saznat ćemo na novoj Planetopijinoj srijedi od zdravstvenog savjetnika i vodećeg domaćeg stručnjaka na području makrobiotičke prehrane, Zlatka Pejića!

Ulaznica je 20 kn, a možete ju nabaviti ranije u knjižari Planetopija (Ilica 68) ili kod nas u Makronovi, neporedno prije predavanja. 

Autor: Branimira Mrak

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing