Trka za mjesto u zagrebačkim vrtićima započinje uskoro!

Objavljeno 02.05.2013. | Dobna skupina: 0-1, 1-3, 3-7

Zahtjevi za upis u vrtić zaprimat će se od 6. do 17. svibnja, a rezultati će biti objavljeni 3. lipnja

Pravo na upis u redoviti program imaju djeca koja do 31. kolovoza 2013. navrše jednu godinu života.

Cjelodnevni 10-satni program (u pravilu od 7 do 17 sati) omogućen je u svim dječjim vrtićima Grada Zagreba, smjenski 10-satni program u Dječjem vrtiću Bajka, a u drugim dječjim vrtićima prema potrebi zaposlenih roditelja. Poludnevni programi u pojedinim dječjim vrtićima prema potrebi roditelja i raspoloživom kapacitetu.

Za djecu koja do 31. kolovoza 2013. navrše od 6 mjeseci do 11 mjeseci 10-satni program postoji samo u DV-u Medveščak i DV-u Duga i to za djecu zaposlenih roditelja koji ne koriste roditeljski dopust do godine dana djetetova života.

Predškolski program u trajanju od 250 sati godišnje upisuju djeca u godini prije polaska u osnovnu školu koja nisu obuhvaćena redovitim programom, a djeca s teškoćama u razvoju dvije godine prije polaska u osnovnu školu.

Rezultati upisa djece u pojedine programe (popisi prihvaćenih i odbijenih zahtjeva za upis djece) bit će objavljeni na oglasnim pločama dječjih vrtića 3. lipnja 2013.

Autor: Čuvarkuća uredništvo

1 korisnik je označio ovu preporuku kao korisnu.

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Napomena
Roditelj ili skrbnik nezadovoljan rezultatom upisa može podnijeti žalbu Upravnom vijeću dječjeg vrtića do 18. lipnja 2013.

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0