"Ulaznica za poslije" u Maloj sceni

Objavljeno 22.09.2014. | Dobna skupina: 1-3, 3-7, 7+

Čuvarkuća u suradnji s … Kazalište Mala scena pridružuje se svjetskoj akciji darivanja potrebitih. Darujete ulaznice za predstave koje volite djeci čiji si ih roditelji ne mogu priuštiti.

Svi posjetitelji Kazališta Mala scena ubuduće će uz vlastite, moći kupiti i ulaznice 'za poslije', i to za sve produkcije namijenjene djeci i mladima, a kazalište će ih potom putem društvenih mreža distribuirati onima koji u kazalište žele, ali si to ne mogu priuštiti.

Planetarno popularni pokret 'za poslije', a kojem su se već dosad pridružili brojni domaći poduzetnici akcijama kruha ili obroka 'za poslije', dio je nastojanja da se dobra i usluge potrebitima distribuiraju bez da ih se nužno uvodi u sustav raznih oblika socijalne ili drugih oblika pomoći te da se tako čim više sačuva njihovo dostojanstvo. No, dok je u svijetu fokus akcije 'za poslije' na osnovnim egzistencijalnim potrebama, poput kruha, vode ili dnevnih obroka, u Maloj sceni vjeruju da je u Hrvatskoj u tom 'paketu' mjesto i kulturi.

U sklopu ovog projekta, publika će od 1. listopada za svaku od subotnjih izvedbi predstava za djecu moći kupiti neograničen broj 'ulaznica za poslije' te ih tako donirati onima koji si ih ne mogu priuštiti. Broj dostupnih ulaznica 'za poslije' bit će oglašen na društvenim mrežama, ali i u samom kazalištu, kako bi oni kojima su namijenjene znali da su im na raspolaganju.

Ulaznice za poslije od 1. listopada možete nabaviti na web stranici Kazališta Mala scena, a u prosincu uz njih ćete potrebitima moći darovati i poklone iznenađenja.

Autor: Čuvarkuća uredništvo

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Ukupni dojam

5

Sjajna akcija naših prijatelja iz Kazališta Mala scena.

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing