Vivis - krem sir koji je samo sir

Objavljeno 09.11.2013. | Dobna skupina: Još nema dijete, Prije poroda, 0-1, 1-3, 3-7, 7+

Ako ste poput roditelja Čuvarkućina uredništva, onda se vjerojatno često pitate što za doručak? Kako da taj prvi i najvažniji obrok u danu bude što hranjiviji, što potpuniji i što balansiraniji?

Imamo jedan od mogućih prijedloga za vas. VIVIS svježi krem sirevi prirodni su izvor zdravlja bez aditiva, konzervansa i sličnih sastojaka. Osim toga, ovi svježi krem sirevi sadrže kalcij i vitamin A, koji održavaju stabilnost u našemu tijelu.

Vitamin A jača imunitet i nositelj je antioksidativnih svojstava koja su nezamjenjiva u borbi protiv srčanih i kožnih bolesti, dok kalcij ima važnu ulogu u izgradnji čvrstih kosti i zubi, zgrušavanju krvi te udio i u proizvodnji hormona.

Takvi nutritivno vrijedni sastojci pripisuju VIVIS krem sirevima i zdravstveni status uz neizbježno pružanje neodoljivog gastronomskog zadovoljstva. Također, prednost je svježega krem sira i činjenica da je u potpunosti dobiven od svježega sira čiji je udio 100 posto, dok sirni namaz sadrži minimalno 50 posto svježeg sira, uz dodatak vrhnja, maslaca, jogurta. 


Nezaboravni okus novih Vivis krem sireva proizlazi iz domaćeg i svježeg mlijeka 'z bregov i vrhnja, uz mali dodatak soli. Ovi svježi krem sirevi dolaze u dva izdanja, u dva okusa - uz klasično, tu je i ono s okusom šunke. Jedinstvena kremasta struktura i fina konzistencija, osim njihove upotrebe kao namaza na kruh, čine ih izvrsnim sastojkom i prilikom kuhanja i pripreme gotovih jela.

Jeste li ih već probali? Kako ste zadovoljni? Podijelite s nama svoja iskustva, recepte i fotografije!

Autor: Čuvarkuća uredništvo

2 korisnika je označilo ovu preporuku kao korisnu.

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Sigurnost

5

Vivis sadrži 100-postotni kravlji sir, bez dodataka

Napomena
Upravo zato što ne sadrže raznovrsne dodatke, VIVIS svježi krem sirevi prirodni su izvor zdravlja bez aditiva, konzervansa i sličnih sastojaka

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0