Želiš li biti sretna mama?

Objavljeno 15.10.2014.

Drage mame i sve koje to planirate postati! Sigurno ste i same svjesne da obavljamo najvažniju, najljepšu ali i samim time najtežu ulogu na svijetu. Biti mama, a još k tome i SRETNA, zahtijeva puno organizacije i pametnog ulaganja u budućnost.

Dosta ti je lažnih postavki u tvojoj podsvijesti? Misliš da postoji još nešto što trebaš znati o majčinstvu ? Emocionalno zrela ne znači nužno spremnost na bebu. Želiš li znati što treba tvojoj bebi, a samo ti joj možeš pružiti ?

Knjige o trudnoći su korisno štivo, ali gdje su priče iz stvarnog života? Ne mislim na frustrirajuće priče koje možeš pronaći na internetskim forumima. Mislim na pravo stanje stvari. Jer sada je više nego ikada potrebno da stojiš s obje noge čvrsto na zemlji.

Želiš li ti biti sretna mama ? Ili mama koja je nesretna svojom novom ulogom koja ju je pretvorila u domaćicu, osobu koja nema vremena za osnovne higijenske potreba, a još manje za odlazak na kavu s dragim prijateljicama?

Učini si uslugu i pripremi se na vrijeme za sve čari svoje nove uloge !

Saznaj više na www.pripremapozorstart.com.

Autor: DIJANA POLONIJO

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0