Zmaj Anđelko pomaže djeci

Objavljeno 10.10.2016. | Dobna skupina: Još nema dijete, Prije poroda, 0-1, 1-3, 3-7, 7+

Humanitarni projekt Zmaj Anđelko pomaže djeci vas poziva da učinite dobro djelo.

Mnoga bolesna djeca nemaju izbora i provode dugačke dane i samotne noći, tjednima pa čak i mjesecima na bolničkim odjelima. Mnoga su silom prilika „prikovana“ uz krevet i spojena na jedan ili više aparata. Zašto im ne bismo uljepšali djetinjstvo, makar na tren, i olakšali im boravak u hrvatskim zdravstvenim institucijama zajedno?

Upravo to je pomislio Goran Čučković i odlučio napraviti divnu stvar! Njegova misija je omogućiti svim malim pacijentima te djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi i slabijeg imovinskog stanja da kroz njegove slikovnice uplove u svijet mašte i uljepšaju si tako svakodnevnicu.

Valja spomenuti kako Goran, autor slikovnice Zmaj Anđelko, boluje od mlohave tertraplegije već četiri godine, i iako je teško bolestan, točnije – 80-postotni invalid, snagu i volju mu daje upravo to što svojim kreativnim radom ima priliku razveseliti druge.

Tako je nastao i humanitarni projekt Zmaj Anđelko pomaže djeci. Cilj mu  je prikupiti dovoljno sredstava za proizvodnju slikovnice i uz pomoć dobrih ljudi spremnih da se uključe u akciju razveseliti mnoga mala srca.

Svaki oblik donacije - financijske, promotivne ili volonterske prirode – mnogo mu znači. Ako se želite uključiti u plemenitu Goranovu akciju više informacija možete pronaći na ovim linkovima:

https://web.facebook.com/ZmajAndjelko/

https://zmajandjelkopomazedjeciblog.wordpress.com/

Dojmljivu, dirljivu i inspirativnu priču o svome životu -  djetinjstvu, odrastanju i suočavanju sa teškom dijagnozom - Goran je podijelio s nama. A vi ćete ju moći pročitati u cijelosti, u tiskanom izdanju časopisa Mama&Beba za studeni, koji će vas već s krajem listopada čekati na kioscima.

Autor: časopis Mama i Beba

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0