Vodič za kupnju igračaka

06.02.2013.

Uz pomoć one2playa donosimo provjerene savjete o tome koje igračke kupiti za koju dob djeteta.

Preporuča: one2play

Preporuke

 • Kakve su igračke primjerene za dijete staro do 3 godine?
  Kakve su igračke primjerene za dijete staro do 3 godine? Donosimo dijelove vodiča za Vodiča za kupnju sigurnih i kvalitetnih igračaka koji možete pronaći u trgovinama One2Play.
  Objavljeno 29.09.2011.
 • Kako odabrati igračku za dijete s posebnim potrebama?
  Odabir prave igračke za bilo koje dijete može biti izazov. Međutim roditelji, skrbnici i prijatelji ponekad trebaju dodatnu pomoć pri odabiru igračke za dijete s posebnim potrebama. Donosimo dijelove vodiča za Vodiča za kupnju sigurnih i kvalitetnih igračaka koji možete pronaći u trgovinama One2Play.
  Objavljeno 29.09.2011.
 • Kako odabrati igračku za dijete staro od 9 do 12 godina?
  Ova dobna skupina ima dugoročnije interese za različite hobije: od slikarstva, kiparstva, modeliranja izrađivanja maketa, do skupljanja različitih akcijskih figura. Donosimo dijelove vodiča za Vodiča za kupnju sigurnih i kvalitetnih igračaka koji možete pronaći u trgovinama One2Play.
  Objavljeno 29.09.2011.
 • Kako odabrati igračku za dijete staro 1-2 godine?
  U ovoj dobi djeca su istraživači. Pokreće ih znatiželja i radoznalost, te trebaju igračke za razvijanje fizičkih i motoričkih aktivnosti. Donosimo dijelove vodiča za Vodiča za kupnju sigurnih i kvalitetnih igračaka koji možete pronaći u trgovinama one2play.
  Objavljeno 28.09.2011.
 • Kako odabrati igračku za dijete staro od 6 do 12 mjeseci?
  U ovom razdoblju djeca razvijaju motoričke vještine koje im omogućavaju igranje s igračkama na nove i uzbudljive načine. Donosimo dijelove vodiča za Vodiča za kupnju sigurnih i kvalitetnih igračaka koji možete pronaći u trgovinama One2Play.
  Objavljeno 28.09.2011.
 • Kako odabrati igračku za dijete staro od tri do šest godina?
  Nakon treće godine djeca se počinju aktivno igrati s vršnjacima, te uživaju u igrama koje uključuju fizičke aktivnosti, od igara u parkovima do igara s predmetima, osobito loptom. Donosimo dijelove vodiča za Vodiča za kupnju sigurnih i kvalitetnih igračaka koji možete pronaći u trgovinama One2Play.
  Objavljeno 28.09.2011.
 • Kako odabrati prikladnu igračku?
  Roditelji najbolje prepoznaju interese, potrebe i želje svoje djece, međutim čitanje deklaracija, slikovnih prikaza, uputstava i oznaka na ambalaži igračaka će pomoći u odabiru primjerene igračke.
  Objavljeno 22.09.2011.