Oglasi

Prodaj, kupi ili zamijeni dječja kolica, krevetić, krpice…

  • 3+1 gratis bodić - www.ekobebe.hr

    Ako kupite 3 bodića, četvrti je gratis! U paketu od 4 bodića možete odabrati bilo koju od dostupnih boja i dizajna. Dizajnirani bodići za curice i dečke. Mekani pamučni bodiji od organskog pamuka za bebe i djecu, svaki je dizajniran sa ljubavi i pažnjom. Bodi kratkih rukava, bijele boje i raznih obruba. Ovratnik na preklop. Proizvod ima međunarodno priznat GOTS certifikat - dokaz da je proizveden na kontroliran i ispravan način, maksimalno siguran za vašu bebu. Sastav: 100% organski pamuk, obrađen protiv skupljanja. Održavanje: prati do 60 stupnjeva.

    Objavila Eko Bebe 21.02.2013., ističe 09.07.2040.
  • PAMUČNE PELENE

    Prodajem nove pamučne pelene marke Kamaris. Paket sadrži 20kom pamučnih pelena, 20kom pamučnih uložaka, te troje zaštitne gaćice. Uz to se dobije i vrećica za pranje pelena u perilici rublja. Veličina pelena se regulira na gumbiće.

    Objavila Ivana Bebek 02.01.2012., ističe 10.07.2020.

Suzi izbor

Postani dio naše ekipe!

Čuvarkuća daje provjerene i korisne preporuke za tebe i tvoje dijete. I to točno onda kad ih trebaš! Reci nam nešto o sebi i naše preporuke će biti još bolje.

Pridruži nam se!


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0