Patronaža

Svakom je roditelju u cilju osigurati zdrav i siguran razvoj svog djeteta. Rado bismo izbjegli sve dječje bolesti, prehlade i gripe, a kada se već dogode, onda bismo rado imali praktičan način kako ih pobijediti. U rubrici Patronaža naši stručnjaci donose upravo takve provjerene i dokazane savjete koji osiguravaju zdrav razvoj djece i odraslih.

Gripa u trudnoći nije bezopasna
Gripa je sezonska bolest i u Europi se javlja zimi u obliku manjih ili većih epidemija. Prenosi se kapljičnim putem prilikom kašljanja i kihanja i indirektnim kontaktom.
Objavljeno 09.01.2017.
 • Djeca i gripa
  Kako pomoći djetetu da se što lakše nosi sa simptomima gripe?
  Objavljeno 09.01.2017.
 • Mala djeca posebno su osjetljiva na ekstremne hladnoće
  Preporuke Ministarstva zdravlja na mjere zaštite tijekom niskih temperatura.
  Objavljeno 05.12.2016.
 • beba u kadi Koloidna zob i osjetljiva koža
  Koristi se u svrhu olakšavanja svrbeža i iritacija kože koje su povezane s raznim kserotičnim dermatozama i pravo je "blago prirode“ za osjetljivu kožu.
  Objavljeno 25.11.2016.
 • Simptomi astme
  Simptomi se javljaju u obliku akutnih napadaja različite jakosti, i to najčešće noću ili u ranim jutarnjim satima.
  Objavljeno 25.11.2016.
 • Proljev u ranoj dječjoj dobi
  Nakon infekcije gornjih dišnih puteva, proljev je drugi po redu poremećaj (infekcija) rane dječje dobi. Ako se pažljivo ne liječi, može imati ozbiljne posljedice u ranim godinama života.
  Objavljeno 23.11.2016.
 • Endometrioza i trudnoća
  Endometrioza je pojava kada se tkivo sluznice maternice (endometrija) nalazi na mjestima izvan maternice.
  Objavljeno 23.11.2016.
 • Lada kod otorinolaringologa Što ćemo s trećim krajnikom?
  Adenoidi, adenoidne vegetacije, treća mandula, treći krajnik, ždrijelne tonzile sinonimi su za četvrtastu nakupinu limfatičkog tkiva smještenog na stražnjoj i gornjoj stijenci nosnog dijela ždrijela (nazofarinks).
  Objavljeno 19.11.2016.
 • Dobiva li dijete dovoljno mlijeka?
  Postoji nekoliko načina po kojima možemo znati da je dijete sito. Dugoročno zadovoljavajući prirast tjelesne težine najbolje govori da dijete jede dovoljno majčina mlijeka.
  Objavljeno 18.11.2016.
 • dijete spava krevet Noćno mokrenje
  Noćno mokrenje ili enureza kod djece je česta tema. Prema nekim procjenama gotovo svako treće dijete do šeste godine barem katkad s time ima problema.
  Objavljeno 18.11.2016.
 • Kontrola nad vlastitim tijelom tijekom poroda
  Iskustvo poroda, usprkos medicini koja neprekidno napreduje, i danas je problematično. Više nego ikad, naročito uz dostupne informacije i svjedočanstva, porod je postao feminističko pitanje.
  Objavljeno 17.11.2016.

Suzi izbor

Postani dio naše ekipe!

Čuvarkuća daje provjerene i korisne preporuke za tebe i tvoje dijete. I to točno onda kad ih trebaš! Reci nam nešto o sebi i naše preporuke će biti još bolje.

Pridruži nam se!

marketing