Preporuke članova

 • Zašto je skakanje na trampolinu zdravo za djecu?
  Kako je tjelesna aktivnost koju omogućuju trampolini od velike koristi za psihomotorni razvoj djece, u sljedećem tekstu pronađite razloge zašto ćete htjeti uključiti skakanje na trampolinu u aktivnosti vašeg djeteta.
  Dragan Antić, Objavljeno 15.10.2021.
 • Kako odabrati pravi instrument za vaše dijete?
  Mnogi roditelji su obeshrabreni činjenicom da sami nisu muzički talentovani, ali to apsolutno ne mora ništa da znači. Kao i svaka druga veština, i sluh, kao i sviranje stiče se učenjem i vježbom. Ukoliko želite da podržite vašeg mališana da razvija muzikalnost, sljedeće pitanje - kako odabrati pravi instrument za njega.
  Dragan Antić, Objavljeno 12.10.2021.
 • 5 najboljih igračaka koje možete pronaći u prirodi
  Djeca vole provoditi vrijeme vani i igrati se stvarima koje nisu samo u parkovima i na igralištima - sjenama, skakanjem u lokvama, insektima, otpalom lišću, jesenskim plodovima ... Osim toga, vani mogu biti glasna i trčati koliko god žele, a da im nitko ne kaže da usporavaju ili šute. San svakog djeteta!
  Dragan Antić, Objavljeno 30.09.2021.
 • Zbog čega je pamučna garderoba idealan odabir za vaše dijete?
  Pamuk je jedan od najkorišćenijih materijala u tekstilnoj industriji. Smatra se da je više od 21% svih tekstilnih proizvoda na svijetu skrojeno upravo od pamuka. Ovolika zastupljenost pamuka nije slučajna budući da je pamuk materijal koji ima mnogo prednosti u odnosu na alternative, u poređenju sa kojima je nesumnjivo superiorniji odabir.
  Dragan Antić, Objavljeno 06.09.2021.
 • Odrastanje uz kućnog ljubimca – za sretno djetinjstvo
  Djeca koja odrastaju s psom ili mačkom (ili psom i mačkom ili s više kućnih ljubimaca) obično dijele priču o prijateljstvu koje pamte cijeli život. Uz ove dragocjene uspomene, koje još blagodati djeca imaju odrastanjem s kućnim ljubimcem?
  Dragan Antić, Objavljeno 06.07.2021.
 • Online kupovina brendirane odjeće - savršena opcija za zauzete mame
  Okolnosti u kojima se nalazi čitav svijet proteklih godinu dana značajno su zaokrenule potrošačke navike ljudi. Kupovina preko interneta, koja je do pojave pandemije postojala, ali je brojala znatno manje svojih poklonika, tokom pandemije je u pojedinim periodima postala čak i jedini način da nešto pazarite.
  Dragan Antić, Objavljeno 06.04.2021.
 • Obiteljske fotografije - ideje kako napraviti najbolje fotografije
  BIlježenje važnih trenutaka sa najbližima je izuzetno značajno, a obiteljske fotografije su jedan od najdražih načina za to. Njih najčešće pravimo kada je obitelj na okupu, određenim povodom. Međutim, ne morate čekati posebnu priliku da napravite lijepu obiteljsku fotografiju, već možete iskoristiti sasvim običan trenutak da se fotografišete.
  Dragan Antić, Objavljeno 05.02.2021.
 • Odmor sa djecom - planine u regionu za obiteljsko putovanje
  Složit ćete se da je za planiranje odmora sa djecom potrebno mnogo više vremena od organiziranja odmora sa prijateljima ili partnerom. Prilikom odabira odredišta vodit ćete se drugim željama. Umjesto mjesta za izlaske i provod, preovladavaće sigurnost, posebice ako se ima u vidu situaciju sa korona virusom. Također, roditeljima je važna i količina edukativnog i zabavnog sadržaja za mališane.
  Dragan Antić, Objavljeno 10.12.2020.
 • Da li kao roditelji donosimo ispravne odluke?
  Kada netko po prvi put postane roditelj, u njemu se probude neka nova osećanja. I sve je lijepo i bajno do trenutka kada shvati da svaka odluka koju donese može imati i pozitivne i negativne posljedice po taj novi život. Teško je ponekad razlučiti šta je ispravno a šta nije. Kroz čitavo roditeljstvo gomilaju se pitanja na koja nema baš jednostavnog odgovora.
  Dragan Antić, Objavljeno 10.11.2020.
 • Igra nije šala, kroz igru se uči!
  Igra u različitim starosnim dobima djeteta ima raznoliko značenje. Ona predstavlja način za upoznavanje života i svijeta oko sebe, predstavlja vježbu svih čula i direktno utječe na razvoj inteligencije. S početka igra bude prosta, poput igre vlastitim prstima na nekom najnižem stupnju, da bi se vremenom usložnjavala do nivoa rješavanja slagalica i mozgalica.
  Dragan Antić, Objavljeno 27.07.2020.