Alfa

www.alfa.hr

Alfa je izdavačka kuća s tradicijom dugom četrdeset godina.

O nama

Alfa je izdavačka kuća s tradicijom dugom četrdeset godina. Knjige koje radimo s posebnom pažnjom kroz protekli su niz godina došle u ruke svim generacijama čitatelja. Posebno želimo istaknuti udžbenike i lektirna izdanja te slikovnice i knjige za mladež, ali i usmjerenost prema priručnicima za roditelje, nastavnike i djecu. Alfina izdanja imaju za cilj educirati, zabaviti i odgojiti čitatelja kako predškolske dobi, tako i one starije.

U posljednje vrijeme dodatni trud ulažemo kako bismo se svojim izdanjima približili najmlađoj publici te im tako učinili igru i slobodno vrijeme zabavnijim, a roditelje i odgojitelje koji u žurbi svakodnevice često ne pronalaze dovoljno vremena za otkrivanje odgovarajućih sadržaja željeli bismo podsjetiti kako kroz igru živjeti s djecom i živjeti u djeci.

Osim toga u našim bibliotekama mogu se još pronaći rječnici, popularnoznanstvena literatura, djela hrvatskih pisaca i svjetskih pisaca te razna posebna izdanja od kojih vrijedi istaknuti ediciju Alfinih kuharica koje su već godinama uzor i mjerilo svim kasnije nastalim priručnicima slične tematike.

Zavirite u Alfin svijet i tamo ćemo se sresti...