Makronova

Ilica 72/I, 10000 Zagreb

Makronova je vodeća ustanova za obrazovanje odraslih u području prirodnih stilova življenja, nastala 1988. godine. Osnivači Makronove su Zlatko Pejić i Jadranka Boban Pejić, najcjenjeniji domaći stručnjaci u području prirodnih stilova življenja.

Telefon
01/ 4847 119
Fax
01/ 4847 117
E-mail
info@makronova.com

O nama

Našim aktivnostima želimo očuvati i unaprijediti zdravlje čovjeka i njegove okoline i to putem teorijskog i praktičnog osposobljavanja polaznika Makronovinih programa znanjima i vještinama zdrave prehrane, brige o tijelu, zdravog stanovanja, biološke agrikulture te izvedbom projekata koji propagiraju cjeloviti pristup čovjeku, prirodni način življenja i zdravstvenu prevenciju. U našem se djelovanju vodimo konceptom osobne ekologije, koji podrazumijeva činjenicu da je zdrav pojedinac preduvjet zdravog okoliša (i obrnuto).

Naša je vizija educirati ljude tako da osvijeste svoje stvarne potrebe, da budu spremni i sposobni preuzeti odgovornost za vlastito stanje i zdravlje pri ostvarivanju kvalitetnog i održivog životnog stila - zdravom i balansiranom prehranom, vježbanjem i raznim metodama rada na sebi, pozitivnim stavom i kvalitetnom komunikacijom s drugim ljudima te svjesnim odnosom prema prirodnom okolišu i mogućim ekološkim rizicima. Takav održivi životni stil najbolja je prevencija tzv. tegoba i bolesti modernog življenja.

U Makronovi kvalitetnu edukaciju u području prirodnih i zdravih stilova življenja provodi tim iskusnih i inspirativnih učitelja te voditelja programa koji su profesionalci u području svojeg djelovanja. Svakodnevno provodimo programe poput škola, seminara, radionica kuhanja, besplatnih predavanja,, vježbanja itd. Također, provodimo od strane nadležnog ministarstva certificirani Program osposobljavanja za shiatsu praktičara, prema programu Međunarodne shiatsu škole. Iznimno su popularni i naši rezidencijalni seminari izvan Zagreba (Hvar, Supetar, NP Risnjak), programi za djecu i mlade te koncept Cjelovito zdravlje žene. 

Četiri puta godišnje izdajemo i besplatni časopis Makronova glasilo, koji se u 25.000 primjeraka distribuira širom Hrvatske.