plant logo

Plan T

http://www.plant.hr

Prirodni, organski proizvodi za pomoć majkama, trudnicama, dojiljama, djeci i bebama

Telefon
+ 385 1 3865 321
E-mail
info.plant@suplement.hr

O nama

Brand Plant T je osmišljen kao poduzetnički pothvat jedne, prije svega majke. Suočena sa raznim poteškoćama tijekom trudnoće, dojenja i brige o zdravlju svoje djece uočila je da na tržištu ne pronalazi rješenja koja bi joj učinkovito, a opet prirodno pomogla riješiti svakodnevne tegobe. Oboružana znanjem i iskustvom, kako u privatnom, tako i u poslovnom smislu, planirala je i planirala te na poslijetku odlučila svoje ideje pretočiti u proizvode kako bi bili dostupni i drugim majkama, ženama i djeci sa sličnim zahtjevima i potrebama.

PlanT je linija proizvoda posebno formulirana za potporu ženama tijekom trudnoće, poroda, nakon poroda, dojenja, te njegu i tegobe beba i djece. 

Proizvodi sadrže prirodne, biljne sastojke, koji kada su dostupni, potječu iz organskog (ekološkog) uzgoja. Proizvodi nisu testirani na životinjama, pogodni su za uporabu kod vegana (vegetarijanaca), ne sadrže gluten, laktozu, alkohol, GMO sastojke niti umjetne konzervanse, bojila ili mirise.

Zdravlje i sigurnost potrošača prioritet su branda Plan T. Visoki zahtjevi za kvalitetom proizvoda, orijentiranoj prema maksimalnom očuvanju aktivnih sastojaka biljaka i njihovoj djelotvornosti, zadovoljeni su i suvremenom, ekološki prihvatljivom tehnologijom proizvodnje. 

Plan T usredotočen je na društveno odgovorno poslovanje i očuvanje prirode. Ljubav prema prirodi i njezinim vrijednim resursima iskazuju i koristeći ekološki prihvatljivu ambalažu - koristimo 100% reciklirane i ponovno upotrebljive materijale.


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0