Rentaj Chefa

www.rentajchefa.com

Uglavnom, neprestano se nešto 'kuha'!

Telefon
+385 91 728 9061
E-mail
chef@rentajchefa.com

O nama

Dunja Gulin

Prva kuharsku edukaciju dobila sam u Istri, u kuhinjama moje none i babe. Tokom studija paralelno učim o novim trendovim u prehrani i usavršavam znanja o svim granama zdrave prehrane: mediteranske, vegetarijaske,  veganske, makrobiotičke i sirove prehrane u Hrvatskoj, Velikoj Britaniji i SAD-u.  Od 2006. godine vodim radionice kuhanja, te kuham zdrave obroke za veće grupe na seminarima u Hrvatskoj i inozemstvu. Od 2009. godine intenzivno se bavim pisanjem kuharica, snimanjem video recepata, objavljivanjem recepata na web portalima i u časopisima. Projekt  Rentaj Chefa koji sam pokrenula 2011.godine novitet je u Hrvatskoj, a omogućuje svima da u udobnosti svoga doma jedu kvalitetne obroke, da obitelji i prijateljima ponude svježe pripremljena zdrava & slasna, slatka & slana jela ili pak da u svojoj kuhinji nauče jednostavne ili kompliciranije tehnike pripreme zdravih, cjelovitih i ukusnih jela uz moje upute i vodstvo. Usluga uključuje i pripremu hrane za dječje zabave i rođendane, izradu zdravih kolača i torti te edukaciju za roditelje o organizaciji i pripremi zdravih obroka za svoje najmlađe. 

O kuharicama:

Doručak je moja prva kuharica objavljena 2009. godine u izdanju Planetopije. U njoj nudim ideje za zdrave i ukusne jutarnje obroke prikladne za djecu i odrasle. Ova mala kuharica omiljena je u mnogim kućanstvima u Hrvatskoj, ali i šire!

Raw Food Kitchen je moja druga po redu kuharica objavljena 2011. godine u Londonu, te moja prva kuharica na engleskom jeziku. Popularnost sirove prehrane sve je veća, a ja sam svijetu odlučila ponuditi maštovite recepte bez kuhanja od doručka do deserta, fokusirajući se na naše lokalne namirnice, na jednostavnost  i na recepte za čiju pripremu nisu nužni skupi kuhinjski aparati. Kod nas je dostupna u Algoritmu a na Amazonu se često može naći u statusu sold out!

The Vegan Baker je kuharica u pripremi koja će svjetlo dana ugledati 2012/2013. godine. Radi se o još jednoj kuharici na engleskom jeziku, a kako i samo ime govori, u njoj ću ponuditi preko 60 recepata za zdrave veganske deserte bez jaja, mlijeka i rafiniranih zaslađivača. Ova je kuharica namijenjena svima koji vole kolače, ali ne vole kako se osjećaju nakon konzumiranja klasičnih slastica, te je naravno idealna za vegane, vegetarijance, ljude s alergijama na mlijeko i jaja, i sl. Bit će to još jedna sadržajno i vizualno atraktivna kuharica u izdanju kuće Ryland, Peters & Small.