Maca Profil člana Alisa Mura
Osijek
 • Trendovi - jesu li i koliko su bitni kod planiranja vjenčanja?
  Naslov je jedno od pitanja o kojem se uvijek raspravljalo i raspravljat će se u svijetu vjenčanja. To je tema koju ćete ponekad ili često čuti među dobavljačima, pa čak i organizatorima vjenčanja.
  Objavljeno 01.10.2018.
 • Koje su prednosti domaćeg kruha?
  Prije gotovo stotinu godina domaći kruh se pekao svakodnevno u gotovo svim kućanstvima. No, s početkom 20. stoljeća i otvaranjem prvih pekara, sve je manje bilo onih koji su pekli domaći kruh kod kuće. Smatralo se da je pečenje kruha teško i da zahtijeva puno vremena.
  Objavljeno 04.04.2018.
 • Poremećaj spavanja kod djece
  Poremećaj spavanja kod djece može predstavljati veliki problem kad dijete zbog poteškoća sa spavanjem počne imati sve više problema u svakodnevnom životu.
  Objavljeno 22.12.2017.
 • Blagdani i usamljenost - kako se boriti s ovim problemom
  Svake godine, sve ranije u vrijeme blagdana, ulice, trgovi i trgovine su okićeni i zovu na radost, blagostanje, optimizam i zadovoljstvo. Mediji znaju što nam treba, što bismo trebali raditi i kako bismo ih trebali proslaviti. Ali...
  Objavljeno 19.12.2017.
 • dijete računalo Trebaju li djeca koristiti Internet?
  Internet je u zadnjih nekoliko godina postao dio naše svakodnevice, putem pametnih telefona, tableta, računala pa čak i televizora, polako se integrirao duboko u sve pore našega života.
  Objavljeno 15.11.2016.