Profil člana Dragan Antić
Blace

Moji članci

 • Ideje za uređenje dvorišta tokom ljetnjeg perioda
  Tokom ljetnjeg perioda, generalno svi više provodimo vrijeme napolju, raspoloženiji smo i puni motivacije za obavljanje svakodnevnih obaveza i aktivnosti tokom dana.
  Objavljeno 02.02.2022.
 • Koji su najčešći problemi digestivnog trakta i kako da ih prepoznate?
  Problemi digestivnog trakta su jedne od najčešćih zdravstvenih tegoba. Uzroci mogu biti različiti, pa simptomi ovog tipa mogu predstavljati i važan znak za upozorenje koji ne smije da prođe nezapaženo.
  Objavljeno 01.02.2022.
 • Koliko bi često u toku dana psa trebalo izvoditi u šetnju?
  Šetnja je za psa izlazak u svijet, prilika da zadovolji fiziološke potrebe, ali i da istraži i omiriše okolinu, druge pse, orijentiše se u okruženju. Za njegovog vlasnika to je obaveza za koju nema izgovora - ne može da ne izađe sa četvoronožnim ljubimcem iz kuće, ni kada je premoren a ni kada padaju kiša ili sneg.
  Objavljeno 13.01.2022.
 • Igre nekad i sad - čime se djeca igraju
  Deca upoznaju svijet oko sebe kroz igru. Od najranijeg uzrasta mališani se igraju sa vršnjacima ili samostalno i na taj način se socijalizuju, upoznaju svijet oko sebe, uče nove pojmove, pravila ponašanja, razvijaju samopozdanje, snalažljivost i brojne vještine koje imaju značaja tokom odrastanja, ali i u zreloj dobi.
  Objavljeno 13.01.2022.
 • Savršeni poslovi za rad od kuće iz udobnosti doma
  Pandemija korona virusom na mnoge načine promijenila je naše život, ali ako postoji neka sreća u nesreći, to je što smo se u ovakvoj situaciji našli baš danas, u doba razvijene tehnologije, pa smo većinu aktivnosti koje nam mjere bezbjednosti zabranjuju uspjeli da prenesemo u digitalnu sferu.
  Objavljeno 28.12.2021.
marketing

Pogledaj i ovo!