Profil člana Dragan Antić
Blace

Moji članci

 • Zašto je bitno pravilno držanje od najranije dobi
  Sjećate li se kako vas je učiteljica u osnovnoj školi ispravljala da treba da sjedite uspravno tijekom nastave? Ili su to činile baka i majka kod kuće, a vi se unatoč svemu protivili jer niste razumjeli zašto vam to govore, a sada to isto radite svojoj djeci.
  Objavljeno 28.09.2018.
 • 10 savjeta za samostalno čišćenje automobila
  Ako često putujete tokom nedjelje, ili imate djecu školskog uzrasta, onda je velika šansa da dosta vremena provodite u svom automobilu, pa samim tim sigurno znate da je veliki izazov održavati ga čistim.
  Objavljeno 16.08.2018.
 • Savjeti za uređenje dječije sobe za vašeg malog đaka
  Za dobro učenje, igru i odmor, važno je osnovcima osigurati zdravo kućno okruženje koje će ih poticati da uče i budu kreativni. Njihove sobe ćete u tu svrhu dobro srediti po našim savjetima.
  Objavljeno 29.06.2018.
 • Putovanje automobilom s djecom - kako da ne poludite
  Putovanje automobilom s djecom je odličan način da kreirate zajedničke porodične uspomene. Međutim, ako putovanje shvatite olako, to može biti ozbiljan test za granice vašeg strpljenja.
  Objavljeno 14.06.2018.
 • Savjeti kako da vaše djete produktivnije uči
  Djeca školske dobi prvi put se susreću sa ozbiljnijim zadaćama kada pođu u školu. Pročitajte ove savjete i budite spremni da omogućite svom djetetu efikasno učenje u dobroj atmosferi.
  Objavljeno 08.06.2018.
marketing

Pogledaj i ovo!