Profil člana Dragan Antić
Blace

Moji članci

 • Sleep apnea kod djece i kako se boriti s njom
  Hrkanje i noćna opstruktivna apnea nisu svojstveni samo starijim osobama, već se u određenom procentu susreću i kod djece predškolskog i školskog uzrasta. Rohnopatija se kod odraslih smatra uobičajenom pojavom, dok je kod mališana ipak u pitanju neuobičajena pojava koja često roditelje veoma zabrine.
  Objavljeno prije 4 dana
 • Kada su mame spremne za prvo odvajanje od bebe
  Kada dođe dan da se majke prvi put odvajaju od svog djeteta na duže vrijeme, koje podrazumijeva više sati u toku dana ili čak cijeli dan, a najčešće je to povratak majke na posao, javljaju se različita neprijatna osjećanja. Majke nikada nisu sigurne u to kada je pravo vrijeme da ostave svoju bebu drugome i pozabave se vlastitim obavezama.
  Objavljeno 12.07.2019.
 • Kako povratiti liniju nakon porođaja zdravo i lako
  Svaka mama žudi da poslije porođaja što prije vrati svoj stari izgled i težinu koju je imala prije trudnoće. No, kako su tijekom trudnoće kilogrami postepeno rasli, treba biti strpljiv sa svojim tijelom i postepeno i izgubiti kilograme i povratiti svoju liniju.
  Objavljeno 11.07.2019.
 • Kako se pripremiti za prvo putovanje sa bebom?
  Prvo putovanje sa bebom je sigurno drugačije od svega što ste iskusili kada su putešestvije u pitanju. Ukoliko imate ovako mladog člana u svojoj obitelji, sva organizacija putovanja je podređena upravo njemu, što podrazumijeva potpuno drugačiji pristup putovanju u odnosu na onaj na koji ste već navikli.
  Objavljeno 01.07.2019.
 • Njega kose u trudnoći i nakon porođaja
  Tijekom trudnoće dolazi do velikih promjena u tijelu, a neke od tih promjena odnose se i na vašu kosu, jer može doći do proređivanja i opadanja kose
  Objavljeno 01.05.2019.
marketing

Pogledaj i ovo!


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0