Profil člana Dragan Antić
Blace

Moji članci

 • Njega kose u trudnoći i nakon porođaja
  Tijekom trudnoće dolazi do velikih promjena u tijelu, a neke od tih promjena odnose se i na vašu kosu, jer može doći do proređivanja i opadanja kose
  Objavljeno 01.05.2019.
 • Savjeti kako da vaše djete produktivnije uči
  Djeca školske dobi prvi put se susreću sa ozbiljnijim zadaćama kada pođu u školu. Pročitajte ove savjete i budite spremni da omogućite svom djetetu efikasno učenje u dobroj atmosferi.
  Objavljeno 22.03.2019.
 • Kako treba da izgleda rođendan djece različitih uzrasta
  Dječiji rođendani se iz godine u godinu znatno razlikuju, naročito kada su u pitanju veoma mala djeca. Saznajte kako da proslavu prilagodite godinama vašeg djeteta i omogućite svima da se odlično provedu - i djeci, i roditeljima, ali i vama!
  Objavljeno 22.01.2019.
 • Zašto je bitno pravilno držanje od najranije dobi
  Sjećate li se kako vas je učiteljica u osnovnoj školi ispravljala da treba da sjedite uspravno tijekom nastave? Ili su to činile baka i majka kod kuće, a vi se unatoč svemu protivili jer niste razumjeli zašto vam to govore, a sada to isto radite svojoj djeci.
  Objavljeno 28.09.2018.
 • 10 savjeta za samostalno čišćenje automobila
  Ako često putujete tokom nedjelje, ili imate djecu školskog uzrasta, onda je velika šansa da dosta vremena provodite u svom automobilu, pa samim tim sigurno znate da je veliki izazov održavati ga čistim.
  Objavljeno 16.08.2018.
marketing

Pogledaj i ovo!