Čuvalica.hr

Specijalizirani web portal Čuvalica.hr omogućava oglašavanje i pronalazak dadilja, teta čuvalica, instrukcija, njegovatelja, pomoć u kući...

Telefon
+385 91 2525 141
E-mail
info@cuvalica.hr

O nama

Kako je sve počelo?

Mi smo četveročlana obitelj i kao većina obitelji susrećemo se s bezbrojnim izazovima u nedostatku vremena do kojih dolazimo ponajviše radi poslovnih obaveza.

U današnje vrijeme uz produljenje radnog vijeka građana, bake i djedovi više nisu u mogućnosti u tolikoj mjeri kao nekada voditi brigu o svojim unucima, u današnje vrijeme kada se prekovremeni rad uzima pod nešto sasvim normalno, u današnje vrijeme kada se radi i vikendima i praznicima...

Što je u to vrijeme sa našom djecom, sa djecom koja zahtjevaju posebnu pažnju, djecom koja trebaju pomoć u školi, sa starijim osobama koje trebaju našu pomoć, sa bolesnima, samima, nepokretnima, što je u to vrijeme sa našim domom, vrtom, okućnicom...što je sa našim kućnim ljubimcima ?

Činjenica je da su ovo okolnosti sa kojima se svi manje ili više susrećemo i pokušavamo osobno svim tim balansirati što je gotovo neizvedivo no zato smo tu mi i naš web portal Čuvalica.hr koji nudi moguće rješenje...barem moguće!

Iz navedenih razloga u ljeto 2012. godine smo krenuli u projekt Čuvalica.hr koji smo godinu dana stvarali za sve nas!

Prvi smo i jedini ovakav specijalizirani web portal ne samo u Hrvatskoj nego i u široj regiji.

Vizija

Biti vodeća tvrtka na području internet oglašavanja za usluge fizičkih i pravnih osoba iz kategorija koje nas predstavljaju a koja će uz inovativna rješenja, pouzdane usluge, najmodernije tehnologije i vrhunski dizajn pružiti relevantne informacije obiteljima, tvrtkama, agencijama i obrtima koje trebaju ili potražuju određenu uslugu.

Misija

Stvaramo originalan web portal visoke kvalitete koji svojim dizajnom i funkcionalnostima povezuje sve generacije internet korisnika.

Svoje poslovanje razvijamo kroz samostalni razvoj tvrtke stvarajući prijateljski odnos sa korisnicima portala i poslovnim partnerima


Više informacija na: www.cuvalica.hrwww.facebook.com/Cuvalica.