Čuvalica.hr

Specijalizirani web portal Čuvalica.hr omogućava oglašavanje i pronalazak dadilja, teta čuvalica, instrukcija, njegovatelja, pomoć u kući...

Telefon
+385 91 2525 141
E-mail
info@cuvalica.hr

Preporuke

 • Zdravi utaživači žeđi za djecu
  Činjenica je da danas većina djece, ali i odraslih, pije premalo tekućine.
  Objavljeno 25.09.2016.
 • Njega usne šupljine dojenčeta
  Njega usne šupljine prvi je postupak koji se provodi na djetetu, odmah nakon poroda. Time se dijete potakne da prodiše. Poznato je da dolaskom djeteta iz rodilišta kući taj dio higijene bude znatno ili potpuno zapostavljen. Razlog za to je stav da je higijena usne šupljine povezana s pranjem zuba, pa kako ih novorođenče još nema, higijena nije potrebna.
  Objavljeno 07.04.2015.
 • dijete pas photl.com Odaberite najboljeg čuvara za svoga ljubimca
  Ako tražite osobu koja će vam s vremena na vrijeme pričuvati najdražeg "čupavca", sigurno će vas zanimati odgovori na neka od sljedećih pitanja.
  Objavljeno 24.07.2014.
 • Na što obratiti pozornost kada tražite dadilju
  Konačno ste došli do teške, ali često logične odluke da pretražite postavljene oglase za dadilje i čuvanje djece te da jednu od tih osoba i zaposlite. Sada se pitate – na što trebam obratiti pozornost?
  Objavljeno 29.04.2014.
 • Suživot djece i pasa
  Pas je društvena životinja i ne voli vrijeme provoditi sam. U druženju sa čovjekom upoznaje njegove navike, uči o tome kakvo je ponašanje prihvatljivo, što smije, a što ne. Velike promjene u okruženju mogu psa zbuniti i zahtijevaju novo prilagođavanje u upoznavanje s novim pravilima.
  Objavljeno 12.04.2014.
 • Žive ograde - ukras vrta
  Koja će forma žive ograde biti zavisi gotovo isključivo od stila vrtne kompozicije ukoliko želite postići jedinstvenost cjeline i vizualni efekt koji će vas zadovoljavati, no, naravno, navedeno nije uvjet jer živa ograda sama po sebi zbog načina oblikovanja i forme koja se može postići je dovoljno efektna.
  Objavljeno 16.03.2014.
 • Zaposlite najbolju tetu čuvalicu
  Zapošljavanje nove tete čuvalice zahtijeva brižnu pripremu, strpljenje, intuiciju i malo sreće. Poput većine majki, vjerojatno imate visoke standarde kada tražite nekoga da se brine o Vašem djetetu ili djeci.
  Objavljeno 27.02.2014.
 • Kako se nositi s dječjom hiperaktivnošću?
  Hiperaktivnost je povećana motorička aktivnost djeteta popraćena lakim otklonima pažnje i nepredvidljivim i impulzivnim reakcijama.
  Objavljeno 26.01.2014.