Prirodna kozmetika

http://www.kemig.hr/kozmetika/brandovi

Ukorak sa osvještavanjem zajednice, zdravstvenih djelatnika i krajnjih potrošača, te u brizi za zdravljem i okolišem, nudimo Vam vodeće svjetske "zelene" brandove BIO prirodne i organske kozmetike: LAVERA, LABORATOIRE CATTIER i PRANAROM Scientific Aromatherapy!

O nama

LABORATOIRE CATTIER

Laboratoire Cattier jedno je od najpoznatijih imena francuske BIO kozmetike, s preko 40 godina iskustva u kreiranju vrhunskih prirodnih i organskih proizvoda za njegu lica i tijela, te osobnu higijenu! Od svoga  osnutka od strane farmaceuta-kozmetologa, fasciniranog alternativnom prirodnom terapijom, stručni istraživački tim Cattier-a razvio je do savršenstva ekspertizu kreiranja organskih proizvoda za ljepotu i blagostanje ... Cattier je brižan prema čovjeku i okolini. Svi njegovi proizvodi su "enviromental friendly" i brinu se za prirodu oko sebe. Osim toga, brinu se o izbjegavanju svih diskutabilnih i potencijalno rizičnih kozmetičkih sastojaka za ljudsko zdravlje, od parabena do GMO sirovina ... Cattier ima i dječju liniju Bebe, kojom je postao u Hrvatskoj vodeće BIO ime pedijatrijske kozmetike.U vrlo kratko vremena, Cattier Bebe proizvodi postali su sinonim na prirodnu, neškodljivu, pristupačnu i Bio certificiranu dječju kozmetiku! Cattier proizvode možete pronaći u odabranim ljekarnama i BIO trgovinama, te na nekim organskim web-shopovima.

 LAVERA

Lavera se kao prirodna i organska kozmetika može pohvaliti iskustvom s 25 godina inovativne i kvalitetne kozmetike. Nalazi se ispred svih ostalih proizvođača prirodne kozmetike! Već godinama osvaja brojne nagrade i prva mjesta prema mišljenjima struke i potrošača! Lavera posjeduje brojne ekološke certifikate, BDIH, NaTRUE, VEGAN i brine se za okoliš (održivi razvoj). Sadrži isključivo prirodne i organske sastojke, ne sadrži sintetske mirise i konzervanse (parabene, fenoksietanol, formaldehid, i dr.), ne sadrži bisfenol i 1,4-dioksan, a proizvode mogu koristiti i celijakičari (bez glutena).

Ima inovativne organske formule kojima uvijek prednjači u trendovima organske kozmetike za raznu problematiku u njezi kože, od dječje kozmetike, preko anti age-a i njege tijela, kose i zubi! Ukoliko želite rješenje za organsku njegu cijele obitelji, na raspolaganju su Vam brojni proizvodi koji Vas po neodoljivim prirodnim mirisima i blagotvornom učinku uvode u svijet čiste prirodne ljepote i zdrave kože! Upoznajte asortiman najomiljenije organske kozmetičke linije u cijelom svijetu, s gotovo 3 desetljeća iskustva među svim ljubiteljima 100% sigurne, neškodljive i prirodno djelotvorne kozmetike ...

 PRANAROM

Pranaromovi proizvodi uspješno spajaju filozofiju alternativne medicine, tradicionalne farmaceutike i suvremene aromaterapije u tzv.aromaceutiku! Pranarom jamči 100% ekspertizom aromaceutike (spoj aromaterapije i farmceutike) da put do zdravlja i ljepote može biti popločen s najkvalitetnijim prirodnim pripravcima kakve i zaslužujemo. Na tržištu postoji veliki broj eteričnih ulja, no jedino je njihov "biokemijski marker-kemotip" jamac njihove maksimalne djelotvornosti, sigurnosti primjene, čistoće i prirodnosti! Sva Pranaromova eterična ulja su kemotipizirana i posjeduju certifikate kakvoće!

Kemotipizirana eterična ulja ne pomažu samo u održavanju ljepote kože, nego i u mnogobrojnim zdravstvenim indikacijama, ukoliko se primjenjuju pod nadzorom educiranog zdravstvenog stručnjaka, što je primarni cilj Pranaroma i njegovih kontinuiranih edukacija farmaceuta i liječnika diljem svijeta!

Pranaromova kozmetika spada u trend "relaksirajuće" neurokozmetike zahvaljujući prilagođavajućim (adaptogenim) eteričnim uljima koja individualno ispunjavaju sve potrebe Vaše kože i čine je zdravijom i ljepšom! Uz Pranaromove proizvode, vodimo Vas u sasvim novi svijet aromaterapije i eteričnih ulja s farmaceutskim potpisom ... Dobrodošli u Pranarom svijet kojeg obožavaju svi koji znaju što je aromaterapija na najvišoj znanstvenoj razini i uz maksimalnu sigurnost!