yoyo logo

Yoyo obiteljski centar i igraonica

http://www.yoyo.hr/

Radionice za predškolsku djecu,pisanje domaće zadaće,dolazak po djecu u školu, pomoć pri učenju iz školskih predmeta, čuvanje djece,rođendani, Aerofitness za mame & bebe

Telefon
092/1861-640
E-mail
info@yoyo.hr

Preporuke

Dani otvorenih vrata u Yoyo igraonici
Pozivamo vas u Yoyo obiteljski centar i igraonicu kako biste se upoznali s njihovim radom i uslugama. Nikako nemojte propustiti!
Objavljeno 17.05.2013.

Proizvodi

  • vrtic skola photl.com Kako kod djeteta prepoznati želju za znanjem?
    Biti roditelj u današnje vrijeme nije nimalo jednostavan zadatak. No unatoč svim poteškoćama, znamo da roditelji daju sve od sebe u prepoznavanju i zadovoljavanju djetetovih potreba, počevši od primarnih - hrana, toplina, utjeha pa tako i potreba za stjecanjem različitih vještina i znanja.
  • Razvijanje dječje motorike kreativnosti kroz igru
    Djeca razvijaju kreativnost i motoriku stvaranem nečega što su zamislili. Takvi načini ih sami potiču da stvore nešto, da sagrade nešto, da zamisle nešto što bi mogli napraviti.
  • yoyo Zagreb dobio prvi Obiteljski centar
    Zagreb je prvi grad u Hrvatskoj koji je dobio potpuni obiteljski centar, mjesto gdje svaka obitelj može zatražiti podršku ili omogućiti djetetu pravilan razvoj.

Naši najnoviji fanovi

pogledaj sve fanove

Još nema fanova. Budi prvi!


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0