IvanaG Profil člana Ivana Glaberski
Zagreb

Moji članci

 • Kako zaštititi podatke od nestašnih mališana?
  Držite li osjetljive datoteke na zajedničkom kućnom računalu, kojem pristup imaju i vaša djeca, solidne su šanse da će vaši nestašni mališani kad-tad obrisati ili oštetiti te datoteke. Kako vam se to nikada ne bi dogodilo, donosim nekoliko savjeta za zaštitu podataka.
  Objavljeno 26.11.2016.
 • Savjeti za uštedu prilikom kupnje školskog pribora i materijala
  Povratak u školu znači i povratak kupnji udžbenika i školskog pribora. Svake godine, čini se, lista za kupnju postaje sve duža i duža, a predmeti na njemu sve skuplji i skuplji! Donosim vam jednostavne načine kako možete smanjiti troškove na školski pribor, a ujedno i osigurati vašem malcu da ima sve spremno prije nego škola počne.
  Objavljeno 18.08.2016.
 • Mamino carstvo: par savjeta o održavanju kuhinje
  Kuhinja je, po meni, centar svakog doma i u njoj se događaju (bar bi tako trebalo biti) najradosniji, najmirisniji i najukusniji trenuci u životu jedne obitelji. Isto tako, ona je podložnija većem prljanju od ostatka kuće, stoga je treba redovnije i detaljnije čistiti kako bi zadržala svoj sjaj i čuvala naše zdravlje.
  Objavljeno 25.07.2016.
 • Nagradite vaše dijete lijepim darom
  Današnjoj je djeci teško kupiti dobar poklon; igračaka najčešće imaju u izobilju, a pogotovo je teško pronaći dar koji će zabaviti dijete, poticati njegovu kreativnost te ga naučiti nešto novo. Ipak, donosim vam pet odličnih solucija za koje smatram da ispunjavaju sve navedene kriterije.
  Objavljeno 03.03.2016.
 • Makeover kuhinje: male promjene velikog efekta
  Postoji mnogo trikova pomoću kojih ćete oživjeti staru kuhinju i dati joj novi sjaj. Nije bitno imate li mnogo novca na raspolaganju, najvažnije je imati ideju, a s dobrom idejom dolaze i poboljšanja. Evo nekoliko savjeta kako učiniti da vaša kuhinja izgleda svježe koristeći vlastitu kreativnost i majstorske vještine.
  Objavljeno 25.01.2016.

Moje slike

marketing

Pogledaj i ovo!